fbpx

Zajemimo poletje – drugič

Kaj (nam) je pri digitalnih video kamerah v resnici pomembno? Ločljivost, povečava, ali morda teža in s tem povezana mobilnost? Najbrž vsak omenjen atribut v pravšnji meri. Na to stavi majhna in oblikovno simpatična Samsungova digitalna kamera SMX-C10. In kaj je tista prava, srednja mera, ki nas naj ...

Kaj (nam) je pri digitalnih video kamerah v resnici pomembno? Ločljivost, povečava, ali morda teža in s tem povezana mobilnost? Najbrž vsak omenjen atribut v pravšnji meri. Na to stavi majhna in oblikovno simpatična Samsungova digitalna kamera SMX-C10. In kaj je tista prava, srednja mera, ki nas naj prepriča? 10 x optična povečava se sliši dovolj spodobna, če k njej dodamo še 1200 kratni digitalni zoom, smo to potrebo več kot zadovoljili. 2.7 palčni zaslon z ločljivostjo 270.00 točk, bo dovolj velik za predogled posnetkov. Ločljivost tipala se ustavi pri 1/6”, ločljivost slike pri 720 x 480 pikah, aktivni kot leče pa pri 25 stopinjah. Podatki se shranjujejo na spominsko kartico SD/SDHC, baterijo lahko polnimo na dva načina: preko priloženega polnilca ali preko USB 2.0 povezave. Pri zajemanju slike nam bo v pomoč digitalni stabilizator slike, intervalno fotografiranje bo poskrbelo za statične slike. Ker (post)moderna doba to narekuje, ima kamkorder poseben gumb, pritisk katerega nam omogoča neposreden prenos posnetkov na YouTube. Dovolj prepričljivo?
Cena: 129,99 evrov, na voljo na www.bigbang.si

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.