fbpx

1Way & Infra

Obeta se nam odlična zabava kolektiva Krunch it. V okviru lastnega dogodka v ljubljanskem klubu K4 bo v goste prišel odlični portugalsko - nemški tandem 1Way & Infra. 1Way je producent, vsestranski dj ter nenazadnje solastnik založbe Badmood Recordings. Le ta je pri nas znana in priznana, saj je ...

Važna informacija
Kada?
Gdje?
klub K4, Kersnikova 4, Ljubljana
Organizator
Facebook događaj
Ulaznica
6 evrov pred polnočjo, 9 evrov po polnoči.

Obeta se nam odlična zabava kolektiva Krunch it. V okviru lastnega dogodka v ljubljanskem klubu K4 bo v goste prišel odlični portugalsko – nemški tandem 1Way & Infra. 1Way je producent, vsestranski dj ter nenazadnje solastnik založbe Badmood Recordings. Le ta je pri nas znana in priznana, saj je sodelovala pri nastajanju ene izmed bolj prodornih izdaj bass kulture pri nas – Pier iz Roots In Session Sounda ter RDYO Djs Kolektiva. Trenutno najbolj inovativni dubstep producent pri nas vsekakor ne počiva, saj se v zelo kratkem času obeta še nova izdaja ter frišni remix 1Waya na B strani singla, ki bo naslednje leto januarja izšel na istoimenski založbi. Tokratna zabava bo posvečena izidu njegovega novega albuma. Kaj zmore in zna pa nam bo za mešalko pokazal tudi v klubu K4. Po svojo dozo plesne glasbe in norih ritmov pa se morajo odpraviti vsi ljubitelji žanra in plesne glasbe, saj sta dobra glasba ter odlična energija garantirani.

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.