fbpx

Čevlji v klubskih barvah

  Znamka trendi čevljev DC je zopet poskrbela za pisano presenečenje. Rezultat težko pričakovanega sodelovanja s popularno DJ zasedbo Groove Armada je čevelj GA Volcano. Neusklajenost med obema čevljema, ki sestavljata par, in drzno uporabljene barve zagotavljajo, da bomo opazni na vsakem koraku. Močne roza, ...

 

Znamka trendi čevljev DC je zopet poskrbela za pisano presenečenje. Rezultat težko pričakovanega sodelovanja s popularno DJ zasedbo Groove Armada je čevelj GA Volcano. Neusklajenost med obema čevljema, ki sestavljata par, in drzno uporabljene barve zagotavljajo, da bomo opazni na vsakem koraku. Močne roza, zelena, modra in rumena so ravno pravšnje za klubsko sceno, v kateri se gibljeta DJ-ja Tom in Andy. Pri ustvarjanju sta prav gotovo imela v mislih plešočo množico, ki jo srečujeta na svojih nastopih. Prav te barve najdemo tudi v produktih skupine Groove Armada, ki je najbolj poznana po svojih uspešnicah Superstylin, Everybody looks the same in I see you baby. Diskografija zajema kar desetletje, in sicer s prvim albumom Northem Star, ki je bil izdan let 1998. Od takrat so bili izdani 4 studijski albumi, novembra pa je izšel zadnji album Black Light. Groove Armada je uspešno nastopila tudi na ekskluzivnem lansiranju DC-jevih čevljev GA Volcano na klubskem raju na Ibizi, kjer je 500 izbranih plesalcev uživalo v njihovem stylingu.

 

Trgovina Obsešen, Gregorčičeva 13 a, Ljubljana, in www.obsession.si

 

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.