fbpx

Francoski šik po italijansko

Marella je sopomenka za italijanski šik. Zlahka pa bi jo lahko zamenjali tudi za Francozinjo, saj v kolekciji za pomlad in poletje 2011 najdemo tudi jakne po vzoru Chanela, trenč plašče, ozka krila z visokim pasom, črtaste majice in ozke hlače, ki segajo visoko nad gležnje. Marella se je nedvomno vsaj za eno sezono ...

Marella je sopomenka za italijanski šik. Zlahka pa bi jo lahko zamenjali tudi za Francozinjo, saj v kolekciji za pomlad in poletje 2011 najdemo tudi jakne po vzoru Chanela, trenč plašče, ozka krila z visokim pasom, črtaste majice in ozke hlače, ki segajo visoko nad gležnje. Marella se je nedvomno vsaj za eno sezono preselila na ulice Pariza in razkošne jahte Azurne obale. Poleg že omenjenih kosov, ki so obvezni v garderobi vsake šik gospodične, bo Marella pomlad popestrila z usnjenimi jaknami, polnimi krili v stilu petdesetih, lahkotnimi pleteninami, plaščki v gorčični barvi, oblekami iz jeansa, jaknami in krili iz tvida, malimi črnimi oblekami, elegantnimi kombinezoni in potiskanimi oblekami. Barve se prelivajo vse od temno modre, snežno bele, bež in rjave do klasično črne, vedno modne sive, olivno zelene in peščene. Torbice so očiščene nepotrebnih dodatkov in so enostavnih linij, popestrijo jih le resice, prepleteni detajli in vzorci živalske kože. Prav taki so tudi salonarji in sandali, ki bodo omrežili in prepletli stopala ter jih ovili z elastiko. Videz šik Parižanke zaokrožijo velika berba navdahnjena očala in opazen nakit v stilu boho.

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.