fbpx

Nagradna igra: šik ogrlica Marc Jacobs Decadence

Veseli december se počasi preveša v drugi del, kar pomeni, da se bliža vrhunec obdarovanj. En dobri mož nas je že obiskal, dva delo še čaka. Da pa boste lažje počakali na darila pod božično jelko, smo si brado in rdeče-bela oblačila za ta čas nadeli kar pri City Magazinu in vam tako podarjamo šik ogrlico Marc Jacobs Decadence. In ko smo ravno pri Decadence. Si že slišala za glamurozno vonjavo, ki se že vije tudi po Sloveniji?

Bi imela šik ogrlico Marc Jacobs Decadence? Z nekaj sreče lahko postaneš ponosna lastnica tega čudovitega nakita. Vse, kar moraš storiti, je, da odgovoriš na naše nagradno pitanje v nadaljevanju in upaš, da ti bo žreb naklonjen. Ja, tudi City Magazine se je navlekel prazničnega duha, a še bolj kot to nas je premamil duh razkošja revolucionarne dišave Marc Jacobs Decadence. Pod razkošni čutni lesni vonj, ujet v drzen dizajn v obliki torbice, se je podpisala Annie Buzantian.

ČITAJ VIŠE: Nagradna igra: Chewy Hipo – novo grizalo v Sloveniji

Čaroben parfum Marc Jacobs Decadence.
Čaroben parfum Marc Jacobs Decadence.

Miris je v vonj ujeta sočna italijanska sliva, zlat žafran in žameten iris, ki se kopa v opojnosti bolgarske vrtnice in kremnih nians sambaškega jasmina, tekoč jantar in papirusov papir pa prefinjeni vonjavi dodajata glamur.

Nagradna igra je zaključena.

Pravilen odgovor na vprašanje ‘Kje živi dedek Mraz?’ se glasi B: pod Triglavom. Nagrado prejme Mateja Marie Lampreht. Čestitamo! Nagrajenka bo o nagradi obveščena po elektronski pošti.

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.