“Hudič mi ni dal miru, morala sem preveriti telefon svojega moža”: ne boste verjeli, kaj je na koncu čakalo to žensko!

Zadnjič posodobljeno: :

Želela je umreti od sramu, nato od sreče, na koncu pa jo je čakalo nekaj zelo nepričakovanega.

Na internetu se je pojavila izpoved ženske, ki je najprej razveselila, nato razjezila, ironija zgodbe pa je tudi marsikoga nasmejala!

Nisem ljubosumna, a nekega večera mi hudič ni dal miru in ko je mož zaspal, sem se odločila, da preverim njegov telefon. V sporočilih in na družbenih omrežjih ni bilo nič sumljivega, zato sem šla na seznam klicev.

Tam sem našla tri “sumljive”, pogosto klicane stike. Eden je bil “najnežnejši dotik“, drugi “sladke solze”, tretji pa “ženska mojih sanj”. V trenutku sem ponorela in začela razmišljati, s koliko od njih me mož vara. Razbesnelo me je in na oči mi je padel mrak, zato sem odšla v kopalnico, da v trenutku pokličem vse tri stike.

Najprej sem poklicala “najnežnejši dotik”. Oglasila se je njegova mama. Pogreznila sem se od sramu in ji obljubila, da ji razložim, zakaj sem jo poklicala. Začela sem razmišljati, ali se bom osramotila še pred kakšnim družinskim članom, a nikakor nisem uspela ugotoviti, kdo za vraga bi lahko bil “sladke solze” Zato sem poklicala, oglasila pa se je njegova deset let mlajša sestra. Zdaj sem bila prepričana, da sem “ženska mojih sanj” in tako je tudi bilo – ko sem poklicala številko, mi je zazvonil telefon.

Bila sem hkrati ponosna, da je moj mož tako čudovit do nas treh in navdušena nad načinom, kako nas dojema, hkrati pa sem želela umreti od sramu, da sem padla tako nizko. Možu sem povedala, kaj sem naredila, on pa se je le sladko nasmejal. Še vedno me je bilo sram, zato sem se odločila, da se odkupim in možu kupim darilo. Za njegovo novo uro sem dalo polovico svojih prihrankov in ni mi bilo žal. Ko sta za vse to izvedeli tudi njegova mama in sestra, sta se tudi onidve odločili, da mu nekaj podarita. Mati mu je dala nekaj denarja, sestra pa mu je pomagala kupiti nov motor.

Moj mož je bil resnično presenečen in vesel daril, vendar nobena od nas ni pričakovala njegove reakcije – namesto smeha in poljubov smo dobile solze in kup vprašanj, kaj je naredil, da si je zaslužil, da ga imamo tako rade.

Manj kot pol leta pozneje je moj mož odšel. Takoj, ko ga je nenadoma začel vsako uro klicati “električar Aleks”. Na motorju, ki mu ga je pomagala kupiti sestra, z denarjem, ki mu ga je dala mama, in z uro na roki, ki se mu jo kupila jaz …

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
18 znanstveno podprtih dejstev o zakonu, ki bi jih morali poznati vsi, preden se poročijo!