Igrice v postelji, ki ga privlačijo glede na astrološko znamenje – to je nor erotični horoskop, ki zadane!

Erotični horoskop, ki zadane kaj mu paše!

Foto: envato

Bi mu rada brala misli? Bi mu rada delalo točno to o čemer sanja? Potem preveri ta izjemno resničen horoskop, ki razkriva njegove najbolj "skrite" in priljubljene igrice v postelji.

Super je, če bi lahko vedeli točno kaj ustreza določenemu astrološkemu znamenju. Tudi zato so astrologi dolgo sestavljali prav ta nor erotični horoskop, ki marsikaj zadane in razkriva kaj paše določenemu astrološkemu znamenju!

Nekateri astrološki znaki imajo radi dolge in nežne predigre, druge vzburja strast. Nekateri se počutijo sproščeno le med štirimi stenami, v nekaterih se poraja vprašanje, zakaj tega ne storijo na prostem. Nekaterim je seks priložnost, da razkrijejo svojo vsestranskost, drugi pa raziskujejo erotično usklajenost.

Poglejmo podrobneje, kakšne igrice ga privlačijo glede na astrološki znak.

Oven

Ko pride do seksa, je oven zelo impulziven, nestrpen in strasten. Takoj je pripravljen na seksualne izzive. Predigra ni ravno njegova močna stran. Raje kakor romantiko ima strasten hiter seks. Želi eksperimentirati zunaj štirih sten. Vzburja ga nenačrtovan, hiter seks in seks na nenavadnih krajih v javnosti. Včasih je celo malce sebičen, saj več misli na svoje užitke kakor na tvoje. Najbolj uživa v položaju, kjer te gleda v hrbet.

Foto: envato / jacoblund

Bik

Če si v zvezi z bikom, te je verjetno že razvajal v kopeli z mehurčki, napolnjeni s cvetnimi listi vrtnic, v soju sveč. Njegov libido je tesno povezan z vidom, okusom, vonjem in dotikom. Med seksom vklopi vse svoje čute, želi te popolnoma zadovoljiti, z njim lahko uživaš vso noč. Njegova erogena cona je območje vratu, zato ga bodo poljubi ali grizljanje na tem območju obnoreli. Obožuje predigro. Najraje uživa v misijonarskem položaju.

Dvojčki

Pogosto menjavanje položajev med seksom je zanj izjemno vznemirljivo. Ni preveč izbirčen, kadar gre za seks. Preprosto ljubi vse. Rad eksperimentira z različnimi položaji in seksualnimi pripomočki. Nagnjen je k seksu na neobičajnih mestih in k poligamiji. V svojo posteljo bi naenkrat popeljal tudi več oseb, zato pazi na njegovo zvestobo. Rad se samozadovoljuje in uporablja različne spolne igračke. Obožuje seks v stoječem položaju in govorjenje med njim.

Rak

Ko ti bo zaupal, se ti bo popolnoma prepustil in vajin seks bo nepozaben. Ne želi bežnega odnosa za eno noč. Potrebuje nekaj časa, da mu popustijo vse zavore, da pokaže svojo nežno in divjo plat. Ni sebičen in rad vidi, da tudi ti uživaš v seksu z njim. Njihova fantazija je igranje različnih vlog v postelji. Rad se oblači v različne kostume in uporablja spolne igračke. Ljubi dolge predigre, dotikanja in poljube. Njegov najljubši položaj je, da si na njem, saj te rad opazuje in ti gleda v oči.

Lev

Obožuje zapeljevanje (tako dajanje kot prejemanje). Je romantičen. Uživa, ko te gleda, kako se slačiš pred njim, še posebno če to počneš počasi in čutno – samo za njegove oči. Lev je naravni talent v postelji in je na to zelo ponosen. Ni sebičen in nikoli ne misli samo na svoj užitek. Želi slišati, kako je dober v seksu, če ga nenehno hvališ, te bo zadovoljeval vso noč. Je strasten, iznajdljiv in predan ljubimec. Vzburja ga zapeljevanje, dolgočasi pa se ob dolgi predigri. Obožuje pasji položaj, rad se gleda v ogledalu.

Devica

Moški v znaku device je pohoten, veliko ve o seksu. Rad preizkuša nove položaje. Pomembna mu je čistoča in ga vzburja sveža posteljnina ter odišavljena ženska. Ne mara seksa na javnih mestih. Je romantičen, uživa v mirnem odnosu, rutini. Rad vidi, da mu poveš, česa si želiš v postelji, in ti v tem poskuša ustreči. Ne mara vulgarnega in hitrega seksa. Njegov najljubši položaj je sedeči, ko ti gleda v oči.

Tehtnica

Med rjuhami je odličen, vendar to pričakuje tudi od tebe. Moški tega znamenja je v postelji razigran in čuten, v seksu si želi slišati umazane besede. Želi, da oba uživata. Najraje ima klasični položaj 69. Je sicer odprt za nove stvari, zato bo verjetno preizkusil vse, dokler ne bo prenevarno. Obožuje predigro in seksi perilo.

Tehtnica obožuje predigro in seksi perilo.
Tehtnica obožuje predigro in seksi perilo.

Škorpijon

Škorpijoni so izjemno seksualna bitja. Ima izjemno močan libido, ki lahko povzroči odvisnost od seksa. Želi poskusiti vse. Najbolj ga vznemirja vloga nadrejenega. Z njim ti ne bo nikoli dolgčas v postelji. Točno ve, kaj želi, in ne bo odnehal, dokler tega ne dobi. Nima najljubšega položaja, obožuje vse. Lahko je popolnoma nezainteresiran ali pa popolnoma osredotočen nate. Ko se odloči zate, ti bo pokazal pravo ljubezen in najboljši seks, ki si ga kdaj doživela.

Strelci

Je naravni raziskovalec, zato je seks zanj vedno avantura. Vznemirja ga misel, da bi lahko bil ujet med dejanjem. Pogosto sanja o seksu na javnih mestih, v dvigalu, kjerkoli. Hitro mu postane dolgčas, zato hrepeni po spontanosti v spolnem življenju. Zelo rad poskusi kaj novega. V postelji se ti bo popolnoma posvetil in ti uresničil vse želje. Obožuje dolgo zapeljevanje in predigro. Od položajev najbolj uživa v stoječem, ti spredaj in on zadaj.

Kozorog

K seksu pristopa z odločnostjo in predanostjo. Je zelo strasten v postelji in poskuša odkriti, kaj bi te vzburilo. Ljubi fantazije o sado-mazo igrah, v katerih prevladuje. Zelo pomembno mu je, da se s teboj počuti dobro, sproščeno in intimno, da bi lahko užival v seksu. Ko se sprosti, zanj v postelji ni meja in bo želel poskusiti vse. Seks mu pomeni več kakor le bežno avanturo. Obožuje čutnost in menjavanje ritma ter položajev. Najbolj uživa, če ležiš na trebuhu, on pa je na tebi.

Ko se kozorog sprosti, zanj v postelji ni meja in bo želel poskusiti vse.
Ko se kozorog sprosti, zanj v postelji ni meja in bo želel poskusiti vse.

Vodnar

Njegova največja fantazija je doživeti skupinski seks. Zanima ga vse, kar je novo. Seks pri njem ni na prvem mestu in ga nima za preveč intimno stvar, doživlja ga bolj kot zabavo. Rad ima spolne igračke, ki mu pomagajo, da lažje doživi vrhunec. Pripravljen je poskusiti vse, če se le sliši dovolj zanimivo in mu ne odvzame preveč moči. Uživa tako ob nežnem kot zelo perverznem seksu. Obožuje nenavadnost in umazano govorjenje, ki ga naravnost vzburja. Najljubši položaj zanj je, kadar leži na hrbtu in se igra sam s sabo, medtem ko ga ti opazuješ.

Ribi

Ta romantična bitja vidijo spalnico kot neomejen ocean, kjer se lahko ljubijo v neskončnost. Uživa v tantričnem seksu. Je nežen, romantičen in je glede seksa zelo čustven. Zelo dobro te prebere, ve, v čem uživaš in v čem ne, ter točno ve, kako te zadovoljiti. Pomemben mu je tvoj užitek. Seksa nikoli ne sprejema kot nekaj samoumevnega. Rad ima nežnost in predigro z veliko dotiki. Uživa v eksperimentiranju. Njegov najljubši položaj je, ko oba ležita na boku, on pa je za teboj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!