Intimni horoskop: kakšnega partnerja potrebujete glede na vaše astrološko znamenje?

Foto: Dainis Graveris / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Je on / ona prava zame? Kaj si želi? Po čem hrepeni? Se rad pogovarja? Ali išče resno zvezo? Preverite!

Astrologija in ljubezen sta dve besedi, ki ju pogosto povezujemo na različnih življenjskih področjih.

S pomočjo astrologije lahko spoznamo, ali smo združljivi s partnerjem, kako se bomo razumeli, ali obstaja možnost dolgoročnega odnosa.

Oven

Ta znak ima vrelo kri in uživa v zapeljevanju, vendar ne mara vsiljivcev. Uživa v spontanosti in spogledovanju. Če jim nekdo ustreza, se bodo zlahka zaljubili, vendar se morajo truditi, da ostanejo zvesti. Ovni so najbolj primerni za osebo, ki bo sledila njihovemu tempu in tistim, ki imajo enako energijo kot oni. To so odprti ljudje, ki se ne obotavljajo pokazati pravi obraz.

Bik

To znamenje hrepeni po čutnosti in tradiciji ter živi za ljubezen. So prefinjenega okusa, obožujejo elegantne večerje in izlete, ki jim prebudijo vse čute. Biki bodo partnerju dali nežnost in ljubezen, a od njega pričakujejo enako. Potrebujejo osebo, ki je strastna in polna presenečenj. Ta del je zanje zelo pomemben in zato iščejo izvrstnega ljubimca, ki jih bo zapeljal.

Dvojčka

Z zabavnimi in zapeljivimi dvojčki ni nikoli dolgočasno. Napolnjeni so z nenehnim, tudi nevihtnim, razmišljanjem. Uživajo v dolgih pogovorih in druženju. Raje kakor v gledališče ali kino, gredo v svojo najljubšo kavarno. Pritegne jih oseba, ki se z njim ujema. Najprej si bodo želeli prijateljstva, nato pa bo, če se rodi ljubezen, takšno, ki traja. Ko gre za spolnost, hrepenijo po ustvarjalni in radovedni osebi, ki jim lahko sledi, in ki si želi preživeti z njimi preostanek življenja.

Rak

Radi skrbijo za druge. Potrebujejo partnerja, ki jim bo svojo ljubezen dokazoval z drobnimi znaki pozornosti. Hrepenijo po stabilni zvezi in previdno izbirajo partnerja. Potrebujejo osebo, ki se bo z njimi maksimalno povezala na čustveni ravni, in ne ljudi, ki si želijo plitvih odnosov. Pritegnejo jih partnerji, ki znajo začeti prijeten in globok pogovor in s katerimi lahko delijo svoja najgloblja občutja.

Ob pravem partnerju je sreča večna spremljevalka. Foto: Andriyko Podilnyk / Unsplash

Lev

Dramatični in demonstrativni ljudje, ki želijo biti oboževani in cenjeni. Ko dobijo tisto, kar si želijo, se odzovejo s skrbnostjo in predanostjo. Od svojega partnerja ne pričakujejo nič manj kot oboževanje, vendar to ne pomeni, da bodo v odnosu sebični. Levi potrebujejo partnerja, ki bo lahko sledil njihovi strastni in energični strani in jim bo zaupal ter jim lahko zagotovil varnost in veliko ljubezni.

Devica

Osebe v tem znamenju so praktične, prilagodljive in ​​zanesljive. Stremijo k popolnosti in postopnemu razvoju stabilnega odnosa. Pri izbiri partnerja imajo zelo visoke standarde. V začetku imajo radi romantične geste in cenijo trud bodočega partnerja. Iščejo nekoga, ki jim bo spodnesel tla pod nogami, in če se zaljubijo, so svojemu partnerju pripravljene podariti veliko strastnih trenutkov.

Tehtnica

Nobena gesta ni premajhna, da bi osvojila srce večnih romantikov – tehtnice. Rože, čokolada, ljubezenska sporočila zanje niso dotrajane filmske fraze, ampak prava oblika zapeljevanja. Tehtnico privlači slog in osebe, ki se znajo pametno pogovarjati. So najbolj romantično znamenje, ki hrepeni po partnerskem odnosu. So prilagodljivi in ​​pripravljeni na dolgo in kakovostno zvezo.

Škorpijon

So strastni in vedno hrepenijo po globokih čustvenih povezavah. Njihova nihanja energije in razpoloženja so lahko za partnerja zahtevna, a ravno zato iščejo partnerja, ki je v zvezi pripravljen na vse. Kar zadeva zapeljevanje, jih ni lahko osvojiti. Pritegnili pa jih bodo ljudje, ki znajo z besedami in imajo čustveno globino ter so jim pripravljeni dati glavno besedo v razmerju.

Strelec

Ta znak privlačijo pustolovske, eksotičnie filozofske osebe, ki imajo odprta življenjska stališča. Želijo si svobode in neodvisnosti, enako pa pričakujejo tudi od njih. Uživajo v presenečenjih in neodvisnosti. Vsaka uporaba sile ali pritiska, jih bo oddaljila od potencialnega partnerja. Pritegnili jih bodo ljudje, ki so skrivnostni, a kljub temu pripravljeni pokazati svoje občutke.

Brezpogojna ljubezen! Foto: Cassie Lopez / Unsplash

Kozorog

Ta znak uživa v finančni in čustveni stabilnost. Običajno imajo močan odnos do življenja in ciljev, ki jih želijo doseči. Vedo, kaj hočejo in kako lahko to dosežejo. Želijo si strastnega partnerja, ki ima prefinjen okus. Niso lahkoverni, in če jim je oseba všeč, so njihovi. Če ne, odidejo. Iščejo partnerja, ki ima iskrene občutke, in ko ga najdejo, so mu pripravljeni dati vse.

Vodnar

So osebe, ki so vedno pripravljene na nove dogodivščine in izkušnje tako v življenju kot v ljubezni. Iščejo partnerja, ki ima jasen odnos in odlične ideje, ki jih je pripravljen uresničiti. Vodnarji so posamezniki, ki imajo radi svoj prostor in čas zase. Njihovi odnosi se običajno začnejo kot prijateljski, kar pomeni, da se morajo z osebo povezati, preden začnejo nekaj večjega in globljega.

Ribi

Osebe v tem znamenju so pravi romantiki in zelo čustveni. Želijo si partnerja, ki jih bo izpopolnil. Osebo, ki ji bodo zaupali. Takšna, ki bo skrbna in stabilna ter častnih namenov. Ljubijo brezpogojno in so pripravljeni to tudi pokazati. Sicer so sramežljivi in se radi umaknejo, a od partnerja pričakujejo ravno nasprotno. Pritegnejo jih drzni praktični in neposredni ljudje, ki bodo zapolnili njihove pomanjkljivosti in bili vse, kar oni niso.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To kako spita s partnerjem, veliko pove o vajini partnerski zvezi