fbpx

To je 10+ najbolj vročih moških 2018, kot so jih izbrali spletni uporabniki

Izbrali smo najbolj vroče moške letošnjega leta in sline se nam cedijo.

Lepe, postavne in šarmantne moške lahko najdemo na vsakem koraku. Ti frajerji, ki so si prislužili naziv najbolj vročih, pa so resnično nekaj posebnega. Je na seznamu najbolj vročih tudi tvoj izbor?

Le nekaj dni nas loči do konca letošnjega leta. Skladno s tem lahko na spletu najdemo številne ankete, v katerih spletni obiskovalci ocenjujejo različne stvari, ki so obeležile letošnje leto. In jasno je, da tudi letos moramo izbrati 100 najbolj vročih moških 2018.

Na spletni strani Starometer so izvedli anketo, v kateri so spletni obiskovalci ocenjevali, kateri moški letošnjega leta so najbolj vroči. Na prvih štirih mestih so se znašli azijski lepotci, in sicer Kim Jong-in (4), Alden Richards (3), Krist Perawat (2) in prvi Jungkook.

Na seznamu 100 najbolj vročih moških pa lahko najdemo tudi nekatere lepotce z evropskega in ameriškega kontinenta. Med deset najbolj vročih so se uvrstili ti moški:

9. mesto: Cole Sprouse, igralec

8. mesto: Harry Styles, glasbenik

View this post on Instagram

Mexico City One, Live On Tour.

A post shared by @ harrystyles on

7. mesto: Ansel Elgort

https://www.instagram.com/p/BWhfeEQAaTA/

6. mesto: Chris Pine️

View this post on Instagram

Who is your favourite Chris?

A post shared by Chris Pine️🔹 (@chrispineofficialfanpage) on

5. mesto: Pietro Boselli

https://www.instagram.com/p/BrcwDUenGPj/

V 100 najbolj vročih so se uvrstili tudi naslednji lepotci:

Maxi Iglesias, igralec

Marlon Teixeira, model

View this post on Instagram

— "The new cover of Risbel Magazines." 💫🔥✨ @risbelmagazine — Repost from @gabrielreyinc Exclusive #CoverStory W/ THE @MARLONTX in @MOSCHINO 4 @RisbelMagazine | Shot by @GregSwalesArt | #ArtDirection #Producer & #CastingDirector @GabrielReyInc | Fashion Editor @NewheartNYC | #Exclusive #CoverStory #RisbelMagazine Issue #8 SS17 by #Photographer #GregSwales W/ #Brazilian #SuperModel #MarlonTeixeira @WAYModel #Brazil & @WilhelminaModels #NY Rockin #MOSCHINO by @itsJeremyScott & @iSamuKatayamaBacklash #Backlash Pendants | #VideoProduction @LavoisierClement | #CreativeDirection #Production #Bookings #Mens #Editorial #Male #Model #Casting #GabrielRey #GabrielReyInc #GRINYC #2017#SS17

A post shared by Marlon Teixeira (@marlontx) on

Çagatay Ulusoy, model in igralec

Michael B. Jordan, igralec

William Levy, igralec

Toni Mahfud, model

Zayn Malik, glasbenik

View this post on Instagram

@BritishVogue

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Jamie Dornan, igralec

View this post on Instagram

👀

A post shared by Jamie Dornan (@_jamie_dornan_) on

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!