Šotor Atacama Expedition Motorcycle ima poseben prostor samo za motocikel.
Utrip mesta · dom

Atacama Expedition Motorcycle je že tretja generacija šotorov Redverz, ki so namenjeni motoristom in njihovim jeklenim konjičkom. Saj veste, nekateri imajo za svoje motocikle ljubkovalna imena, nekateri se z njimi pogovarjajo, poseben prostor v šotoru zanje tako ni nič presenetljivega, kvečjemu dobrodošel dodatek, ki med kampiranjem poskrbi za večjo varnost in suhost dvokolesnika.

Redverz Atacama Expedition Motorcycle
450€
Redverz Gear

Šotor z ”garažo” za motocikel, Atacama Expedition Motorcycle, ki so ga pripravili pri Rederzu poleg motocikla daje prenočišče še trem odraslim osebam, krasi pa ga tudi predprostor, kamor lahko shranimo opremo (od čelade, čevljev, orodja, do vse ostalega). Ima tudi mrežo proti komarjem, veliko žepkov in možnosti za obešanje stvari. Če se kdaj na kampiranje odpravite brez motocikla, pa lahko šotor sestavite tudi brez posebnega prostora zanj.

PREBERITE ŠE: Trillium – viseča mreža za tri, ki je lahko tudi prenosna drevesna hiška

Šotor je na voljo v vojaško zeleni in rumeni barvi in sicer po preračunani ceni 450 evrov.

Kako se šotor obnese v praksi:

Galerija:

Šotor Atacama Expedition Motorcycle ima poseben prostor samo za motocikel.Odpri galerijo
Minimalistični dodatki za dom Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja cover-tesla-batery Tesla z baterijami, ki hranijo sončno energijo in bodo spremenile tok zgodovine Prenosni pralni stroj Drumi. Drumi – prenosni pralni stroj, ki za delovanje ne potrebuje elektrike cover Slovenski ležalnik Leano: Sožitje v preprostosti ·