tumblr_nd58doUsqR1tbj25ao5_1280
V zraku · tehnologija · gadgeti

Slušalke Axent Wear so najnovejše zlitje mode in funkcionalnosti, z zunanjimi zvočniki v obliki mačjih ušes ter lučmi LED. Najbolj srčkane slušalke doslej!

Axent Wear
119€
Indiegogo

Glasbena in tehnološka navdušenca Wenqing Yan in Victoria Hu sta ustvarila slušalke, ki vas bodo spremenile v mačko. Te utripajoče slušalke Axent Wear so zaenkrat prototip, a so le še korak vstran od množične proizvodnje. Na spletni strani Indiegogo, kjer je projekt del množičnega sofinanciranja, so zbrali že več kot 240 tisoč evrov, kar je okoli 40 tisoč evrov več od zastavljenega cilja.

PREBERITE ŠE: Motorola Moto Hint – pametne bluetooth slušalke, ki ne dajo od sebe le zvoka

Inovativne anime slušalke imajo zunanje zvočnike v obliki mačjih ušesk, LED luči, snemljiv kabel, udobno oblazinjenje za ušesa ter baterije, ki jih lahko ponovno napolnite. Na voljo so v štirih barvah: modri, rdeči, zeleni in vijolični. Za par boste odšteli 119 evrov.

Oglejte si slušalke še v galeriji.

BLUE Axent WearOdpri galerijo
SmartMat-Yoga-Mat SmartMat – prva pametna blazina za jogo cover-go-carma Karma Go: osebna WiFi naprava, ki jo lahko vzamete s seboj Trdi disk Autothysis128t in Token. Secure Drives Autothysis128t: trdi disk, ki se uniči na vaš ukaz RELONCH-APS-C-IPHONE-CAMERA-CASE-_BackView Relonch Camera etui – ko iPhone postane zrcalno-refleksni fotoaparat ·