PicMonkey Collage
Utrip mesta · dom

Bookniture je večnamensko priročno pohištvo, ki se, verjeli ali ne, prikrade iz knjige. Samo en obrat in že lahko sedimo. A iz knjige ne nastanejo samo stoli, temveč tudi mize, počivalniki za noge, nočne omarice in stoječe delovne mize. Bookniture se za svoj obstoj trenutno bori na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Bookniture
54€
Kickstarter

Izjemno kompaktno pohištvo Bookniture lahko shranimo ter prenašamo okoli kot knjigo. S samo enim obratom lahko iz knjige sestavimo kos večnamenskega pohištva.
Bookniture uspešno povezuje posebno strukturo papirja (v obliki satovja) ter tradicionalno obrt knjigoveštva. S pomočjo posebnih strojev, različnih orodij ter vpetim papirjem v obliki satovja, so v Bookniture združeni moč, fleksibilnost in lahka prenosnost.

Bookniture prihaja v svetlejši rjavi barvi ter v barvi črnega usnja. Za dodatno udobje in vzdržljivost pa ima Bookniture na vrhu podlago iz klobučevine z lasersko gravuro.
Bookniture lahko naročimo na Kickstarterju, kjer je projekt del množičnega sofinanciranja. Cena za kos je okoli 54 evrov.

PREBERITE ŠE: TapeFlips: pohištvo iz papirja in lepilnega traku

cover Najbolj kreativni kuhinjski pripomočki a Trend: Notranja oprema / interier 2015 Komična blazina št. 2. Najbolj kreativne blazine za popoldanski počitek DSGN Domus izdelki so estetsko dovršeni, praktični, obenem pa jih je mogoče v celoti reciklirati. Urbani izdelki slovenskih oblikovalcev DSGN Domus · · ·