Brando - nahrbtnik z zložljivim stolčkom
Utrip mesta · dom

Poleti veliko časa preživimo v naravi. Odpravimo se tudi na daljše pohode ali izlete v hribe, ko je obvezni del opreme nahrbtnik. Na takšnih izletih so nujni postanki, da se odpočijemo in okrepčamo. In tu se še posebej izkaže Brando, nahrbtnik, ki je tudi zložljiv stolček, saj nam ni treba iskati udobnega mesta, kjer bi počili. Pop up stolček namreč omogoča udobno namestitev, kjerkoli se ustavimo.

Brando
66 €
Lifestyle Brando

Nahrbtnik Brando je na prvi pogled klasičen športni oz. pohodniški nahrbtnik, toda s skrito dodano vrednostjo, zložljivim stolčkom s kovinskimi nogami, ki se skriva na hrbtni strani. Kljub temu ni nič kaj težji od običajnih nahrbtnikov, saj mu tehtnica nameri vsega 1,5 kilograma, medtem ko lahko prenaša do 100 kilogramov tovora (vanj lahko spravite tudi 16-palčni prenosnik).

PREBERITE ŠE: Phoresy Pack – popoln nahrbtnik, ki ga oblikuješ sam

Nahrbtnik Brando je tudi vodoodporen, zanj pa boste morali odšteti 66 evrov. Prav bo prišel ob številnih priložnostih. Na glasbenih festivalih, med potepanjem po naravi in ob drugih zunanjih aktivnostih, ne nazadnje pa tudi v šoli.

Brando - nahrbtnik z zložljivim stolčkomOdpri galerijo
Kako imeti vedno pospravljene poličke? Kako imeti vedno pospravljene poličke? Nenavadno sedalo HiLo Nenavadno sedalo HiLo Spyndi - stol, ki ga ukrojimo po meri Spyndi: prilagodljiv stol tisočerih obrazov, ki ga sestavljate kot puzzle Pametna jedilna miza SmartSlab SmartSlab: pametna jedilna miza, ki kuha, hladi pijačo in polni telefon