Lilo-Header
V zraku · buzz buzz

Poletje je čas, da se sprostite in si napolnite baterije. In ko boste videle to napihljivo blazino s posebnim prostorom, odmerjenim vašim prsim, boste šele zares razumele, kaj pomeni prava sprostitev. Mi smo blazino že oklicali za “top napihljivo blazino leta 2019”.

Bravissimo Lilo
29,00 €
Bravissimo

Podjetje Bravissimo je zares pomislilo na ženske. Naredilo je namreč napihljivo blazino, ki nudi ženskim prsim pravo oporo, ne pa da jih le neprijetno stisne.

Vse skupaj se je začelo kot prvoaprilska šala. Podjetje je namreč na prvi april napovedalo izdelavo posebne blazine s prostorom za prsi. Nikoli pa niso pričakovali, da bodo dobili takšen odziv in da se bo javilo na stotine žensk, ki bi z veseljem kupile tovrstno napihljivo blazino.

Kot že prej omenjeno ima blazina poseben prostor, kamor se “usedejo” ženska prsa, kar pomeni, da lahko brezskrbno ležite na trebuhu in se prepustite valovom. 

To je dodatek tega poletja, za katerega do zdaj niste vedele, da ga potrebujete. Naročite jo lahko na uradni britanski strani, ki dostavlja tudi v Slovenijo. Cena napihljive blazine je 25 funtov (okoli 29 evrov), cena dostave je 6 funtov (okoli 7 evrov). Vaše prsi čaka to poletje pravi luksuz!

Galerija – Napihljiva blazina Bravissimo Lilo

Napihljiva blazina Bravissimo LiloOdpri galerijo
shutterstock_1030421269 Kako prevzeti odgovornost za svoje življenje: 10 smiselnih nasvetov Lisica je polna energije in “pameti”, zato je neukrotljiva. Keltski horoskop: katera je tvoja moč? shutterstock_598439609 Maja bo na nočnem nebu sijala posebna modra Luna shutterstock_393546088 6 skritih psiholoških težav, ki jih lahko o tebi razkrije neurejen dom ·