Campfire Defender
Utrip mesta · dom

Radi kampirate na prostem, nekje v naravi? Ne želite, da vam ogenj v kurišču čez noč ugasne? Omislite si Campfire Defender, ‘odejo’ za ogenj, ki poskrbi, da bo vaše kurišče tudi po več urah še vedno ‘aktivno’ in boste lahko zjutraj na žerjavico zgolj vrgli poleno in bo, kot da bi ogenj celo noč vzdrževali.

Campfire Defender
240 €
Amazon

Campfire Defender je posebna ‘odeja’ za ogenj, s katero prekrijemo še aktivno kurišče. Poskrbi, da oglje ostane vroče tudi več ur oz. čez noč, hkrati pa prepreči raznašanje žerjavice in pepela ter posledično požare, medtem ko niste na straži.

PREBERITE ŠE: Hang and Roll: najbolj učinkoviti pripomoček za pakiranje

Odeja je izdelana iz materialov, ki jih uporablja vojska, in prenese temperature do 1600 stopinj Celzija. Ima posebno odprtino, s katero uporabnik nadzira pretok zraka. Na ta način lahko ohranite vroče oglje tudi do osem ur. Da boste lažje razumeli, kako zadeva deluje, si oglejte zgornji posnetek.

Galerija – ‘zaščitnik ognja’ Campfire Defender:

Campfire DefenderOdpri galerijo

Emko – stenska omarica, ki je tudi miza. Pill – pisalna miza, ki je tudi stenska omarica Pisalna miza Join Pisalna miza ‘pogrni se’ – tri oblike, na stotine kombinacij Hang and Roll: najbolj učinkoviti pripomoček za pakiranje Hang and Roll: najbolj učinkoviti pripomoček za pakiranje Čudovito panoramsko okno 15 idej za bizarno drage nakupe, takoj, ko obogatite! · · ·