Canyon Urban
V zraku · trend

Višji razred kolesarske opreme Canyon je predstavil nov koncept koles za mesto in primestje – z njimi boste bolje in varneje vozili med zastoji na cesti ter gnečo na ulicah.

Canyon Canyon Commuter in Canyon Urban
699€
Canyon

Podjetje Canyon je znano po izpolnitvi tudi največjih zahtev kolesarjev in strank, zato svoje izdelke in storitve izpili do potankosti in s strastjo. Canyon Commuter bo preoblikoval vašo vožnjo po mestu. Z integrirano razsvetljavo, blatniki, ki se lahko služijo tudi kot prtljažnik in usnjenim sedežem združuje vse, kar sodobno migracijsko kolo potrebuje – eleganca in funkcionalnost v enem. Cena kolesa je od 1699 do 1799 evrov.

PREBERITE ŠE: nCycle: elektronsko zložljivo kolo prihodnosti

Canyon Urban z minimalističnim dizajnom in lahkimi komponentami, vam zagotavlja brezskrbno “križarjenje” skozi mesto. Notranja napeljava in “brezšivni zvari” dajejo kolesu nemoten videz, okvir je združljiv z Supernova razsvetljavo ter vključuje zaščito pred krajo na objemki sedeža. Cena kolesa je od 699 evrov do 1399 evrov.

PicMonkey Collage Freywille: prstani Daisy za ljubiteljice barvitega minimalističnega nakita 62316_orig Kolektiv NOWAEst: unikatni slovenski izdelki s podpisom reciklaže Foto: Brit & Co. DIY – 10 domiselnih torb za prenosnik, ki jih lahko izdelamo sami cover Adidas: Minimalistična belina Campus 80s