jadralska-akademija-image3
Utrip mesta · destinacija

Privošči si aktiven in zabaven oddih ter odjadraj z nami nepozabni avanturi naproti. Za 265 eur boš prvomajske praznike preživel/a na jadrnici s prijatelji, v družbi toplega mediteranskega sonca in dalmatinskega temperamenta . Jadrali bomo s sodobnimi jadrnicami! Število mest je omejeno.

CITY SAILOR / Jadranje 1. Maj
265€
Active Sailing

City Magazine ti v sodelovanju z nautičnim specialistom agencijo Active Sailing ponuja nepozabno doživetje na drugačen način. Skupaj bomo jadrali po enem najčistejših morij na svetu, odkrivali skrite zalivčke, spoznavali utrip mediteranskih vasi in mest in na poti preizkušali pristne lokalne specialitete. Izkušena ekipa skiperjev bo poskrbela za varno plovbo in zabavno turo, zato pustite skrbi doma in se prepustite avanturi.

Termin: od 30.4. do 3.5.2013 (sreda – sobota)

PLOVNA POT – RUTA: Plovna pot bo krožna, kar pomeni, da se vkrcamo in izkrcamo na isti lokaciji. Vkrcamo se v marini v Biogradu, se odpravimo proti Kaprijam, kjer nas čaka prav dalmatinska večerja, objadramo Nacionalni park Kornate, nadaljujemo pot proti parku Telaščica in se ustavimo na Saliju, kjer prespimo zadnjo noč našega jadranja. Zadnji dan naše jadralske poti se v dopoldanskem času s Salia vrnemo v matično marino Biograd.

Cena: 265 EUR/osebo *(all inclusive)

V ceno je vključeno: 4 dni najema jadrnice, zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS, ležišče na jadrnici, izkušenega in profesionalnega skiperja, welcome drink, večerja v dalatinski konobi, polno založena jadrnica s hrano in pijačo, turistična taksa (1 EUR/osebo/dan), čiščenje plovila, posteljnino, plin, brisače, gorivo, privezi, ter obilo navdušujoče zabave.

Pohiti s prijavo, saj prvi 14 udeležencev jadranja dobi GRATIS prevoz Ljubljana – Biograd – Ljubljana z udobnim turističnim avtobusom in agencijo GoOpti.

Prijava na CITY SAILOR 2014

Drugi splošni pogoji:

Projekt se realizira ob najmanj 14 prijavljenih PLAČILNA DINAMIKA: Udeleženci City Sailor akademije lahko svojo udeležbo poravnajo v 2 obrokih po 132,50 €).

Prvi obrok je potrebno poravnati ob prijavi, drugega pa mesec dni pred odhodom. V kolikor se udeleženci prijavijo zadnji mesec pred odhodom, morajo avtomatično poravnati predvideni znesek za udeležbo.

DODATNE UGODNOSTI: Za skupine najmanj 2 oseb - 5% popusta/osebo! Za skupine najmanj 4 oseb - 10% popusta/osebo! Za skupine najmanj 8 oseb - ena oseba jadra gratis!

PREVOZ: Prvih 14 prijavljenih, ki bodo vplačali aranžma dobi gratis prevoz Ljubljana - Biograd - Ljubljana. Vsem nadaljni udeleženci pa City Magazine in Active Sailing lahko priskrbita brezskrben prevoz s prevoznikom GoOpti za doplačilo 60 € / osebo (Ljubljana - Biograd - Ljubljana). Prijavi se tukaj: http://www.najem-plovil.com/kontakt Opomba: V skladu s splošnimi pogoji poslovanja, si za potrebe varnosti udeleženih pridružujemo pravico do spremembe plovne poti. Plovna pot se tekoče prilagodi vremenskim razmeram.

342152 Čudovite črno-bele fotografije sveta Slika6_Bled_Slovenija Bled in Piran med najbolj ljubkimi evropskimi destinacijami Empuriabrava - španske Benetke Empuriabrava – španske Benetke, ki navdušujejo Tisoč otokov v Kanadi Tisoč otokov ali tisoč čudežev narave · ·