colorware-beats-pill-24k-gold-limited-edition-01-960x640
V zraku · tehnologija · gadgeti

ColorWare je znan po svojem razkošnem in senzibilnem dodatku k prenosnim zvočnikom. Tokrat je s 24-karatnim zlatom glamurozno opremil zvočnike ColorWare x Beats Pill 24k Gold Limited Edition.

ColorWare x Beats Pills 24k Gold Limited Edition
366€
ColorWare

Vitka in minimalistična zasnova zvočnikov ColorWare x Beats Pill 24k Gold Limited Edition je ozaljšana s 24-karatnim mat zlatom. Zaključek je povezan z originalno črno ali belo barvo po sredini ter na zadnjem delu zvočnikov. Ne samo, da Beats Pill ponuja odličen zvok, zdaj je tudi del razkošne ColorWare kolekcije. ColorWare x Beats Pill 24k Gold Limited Edition je na voljo pri ColorWare v omejeni izdaji petdesetih zvočnikov za okoli 366 evrov.

Oglejte si zvočnik ColorWare x Beats Pill 24k Gold Limited Edition še v galeriji.

Zvočnik ColorWare x Beats Pill 24k Gold Limited Edition - v črni Odpri galerijo
Tail deluje z Applovimi in Android napravami. Pametni obesek Tile ali ko izgubljanje ključev še nikoli ni bilo tako zabavno Etui Crankcase ščiti, a še pomembneje, tudi napolni baterijo Iphona. Crankcase – etui za iPhone, ki je hkrati polnilec na dinamo this-versatile-travel-adaptor-will-save-your-ass-in-over-150-different-countries Twist in Twist Plus: polnilca, ki delujeta v kar sto petdesetih državah po svetu Timeburner - ura z vonjem po oktanu. Ura Timeburner, ki spominja na motor z notranjim izgorevanjem ·