Nočna omarica Curvilux
Utrip mesta · dom

Nočne omarice so namenjene odlaganju predmetov, kot so knjiga, budilka in kozarec vode. No, budilka je običajno pametni telefon, ki ga ponoči običajno polnimo, da si napolni baterijo tako kot mi. A pametna nočna omarica Curvilux je več kot le odlagalna površina. Je tudi brezžični polnilec, ki lahko polni do tri naprave hkrati, spremlja naše spalne cikle in nam osvetli sobo, ko se ponoči prebudimo in vstanemo iz postelje. Curvilux je rešitve za pametni in povezan dom.

Arrow Electronics Curvilux
280 €
Curvilux

Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo možgane dobila tudi nočna omarica. Curvilux je pametna nočna omarica, ki je bila prava uspešnica na platformi za množično financiranje, zdaj pa je čas, da najde mesto v prvih spalnicah.

PREBERITE ŠE: Multiluminous – spremenite prostor v mistično deželo

Curvilux je moderna, minimalistična zasnovana omarica s kopico tehničnih lastnosti. Med drugim premore mobilno povezljivost, zvočnike in LED-luči. Z njo lahko nadzirate spalne cikle in simulirate sončni vzhod. Budilko v pametnem telefonu vam lahko nastavi na biološko uro. Predvaja tudi glasbo s telefona in prek brezžične povezave Bluetooth omogoča prostoročno opravljanje klicev. Baterije mobilnih naprav polni brezžično ali prek kabla USB.

Če morate vstati sredi noči, vam ni treba na slepo iskati stikala za luč, saj Curvilux avtomatično zažari v trenutku, ko noge dosežejo tla. Predalnik lahko elektronsko tudi zaklenete. Kaj pa je vaša nočna omarica zadnje čase storila za vas?

Galerija – pametna nočna omarica Curvilux:

Nočna omarica CurviluxOdpri galerijo
Nubrella Nubrella – dežnik, ki ga ni treba držati, je kot nalašč za fotografe Otroški stol Mushy Mushy – Slovenci izdelali najboljši stol za otroke Owlet Smart Sock 2 – pametne nogavičke za dojenčke Owlet Smart Sock 2 – pametne nogavičke za dojenčke Multiluminous – 3-v-1 tapete Multiluminous – spremenite prostor v mistično deželo · · · · ·