Lomography Diana F+ Explorer Nocturne
V zraku · tehnologija

Eden najbolj priljubljenih analognih fotoaparatov Diana F+ v praznični izvedbi Explorer Nocturne zapeljuje z bakrenimi odsevi in pravljičnimi živalskimi poslikavami. Za vse ljubitelje romantične lomografije.

Lomography Diana F+ Explorer Nocturne
114€
Lomography

Na globalnem spletnem zbirališču vseh ljubiteljev lomografije www.lomography.com je na voljo omejena praznična serija priljubljenega analognega fotoaparata Diana F +. Diana F+ Explorer Nocturne je izjemno praktičen fotoaparat, katerega prepoznavno retro oblikovanje v novi preobleki odlikujejo bakreni odsevi in pravljične živalske poslikave.

Paket s petimi dodatnimi objektivi, med katerimi bomo našli tudi “ribje oko” (Fisheye) in širokokotni objektiv (Super Wide), je odlična izbira za vse, ki si v novem letu želimo v večnost ujeti še več čarobnih trenutkov.

PREBERITE ŠE: Microsoft Band: pametna zapestnica, ki jo poganja Microsoft Health

Lomography Diana F+ Explorer NocturneOdpri galerijo

Oculus Rift 10 tehnoloških novosti, ki bodo zaznamovale leto 2015 motionsavvy-uni-1864x920 MotionSavvy Uni: pomoč gluhim v komunikaciji robotic_arm_cup_jh Dvojni amputiranec bionični roki premikal s pomočjo misli skylon_flight_1l Skylon: letalo, ki nas bo v štirih urah odpeljalo kamorkoli in v vesolje ·