Divorce
V zraku · buzz buzz

Divorce! The Game je lahkotna in zlobna igra s kartami, kjer dva igralca v duhu ločitvene mediacije delita svoje premoženje – za vsako ceno. Igrati boste morali umazano igro.

Anyo Divorce! The Game
16€
Squareup

Divorce! The Game je zabavna igra, ki vam bo vzela le dvajset minut. Karte predstavljajo vaše premoženje. Medtem, ko povlečete dve karti, eno ohranite zase, drugo pa daste svojemu “bivšemu”. Ta preprosta poteza posnema ločitveno mediacijo in vodi do nekaterih napetih odločitev. Ali ste dobili, kar ste želeli ali vam “bivši” to preprečuje? Ker ste v boju za vaš dom in svoje otroke, boste morali igrati umazano igro: uporabite lahko odvetnike, predmete lahko skrijete v tujini, poskrbite lahko, da vašega “bivšega” sodno preganjajo ali enostavno uporabite podkupnino, da bi dobili prednost.
Igra je dostopna vsem nivojem igralcev.

PREBERITE ŠE: Cult Movie Cards: igralne karte z ilustracijami kultnih filmov

Vsak Divorce! The Game vsebuje igralne karte s premoženjem, 27 pravnih kart, ki vam bodo prinesle pravno bitko v igri, kup igralnega denarja, da se boste počutili bajno bogati ter igralno kocko, s katero boste lahko “bivšemu” poskusili odvzeli kak predmet.
Cena igre je 16 evrov.

Tega močni pari, ki se imajo zelo, zelo radi, nikoli ne počnejo Tega močni pari, ki se imajo zelo, zelo radi, nikoli ne počnejo 12421321 Kaj v resnici pomenijo tvoji emoji cover Laurent Chehere: Flying Houses ali tistega lepega dne, ko so hiše letele iStock_000015188315_Medium Znaki, da je žurerskega življenja konec