Uhani z dvojnim pirsingom
Utrip mesta · moda

Čeprav se zdi, da morate imeti za te uhane dvakrat prebodeno uho, pa temu ni tako. Dovolj je ena luknjica. Ročno izdelane uhane geometričnih oblik britanske oblikovalke Otis Jaxon si lahko omislite v spletni trgovini Etsy.

Ear Climbers
15,22 €
Etsy

Iščete nekoliko drugačne uhane? Potem je nakit londonske oblikovalke Otis Jaxon iz kolekcije Ear Climbers kot nalašč za vas. Geometrični in minimalistično zasnovani uhani namreč ustvarjajo iluzijo, da imate dvakrat prebodeno uho.

PREBERITE ŠE: Prstan 3 v 1 – tridelni prstani, ki tvorijo žival, ko jih nosite skupaj

V resnici zanje potrebujete le eno luknjico v ušesu. Vsak uhan je iz srebra in izdelan ročno. Nosite jih na enak način kot viseče uhane. Ko jih potisnete skozi luknjico, jih morate zgolj še zasukati, da dosežete učinek dvojnega pirsinga.

Galerija – uhani z iluzijo dvojnega pirsinga:

Uhani z ''dvojnim'' pirsingomOdpri galerijo

adidas-eqt-63 Adidas EQT – po vsej verjetnosti adidasov najpomembnejši čevelj leta 2017 Lepotni trendi 2017 – umazan obraz Moški lepotni trendi 2017: v modi je umazan obraz Wair - šal, ki je tudi dihalna maska Wair – modni šal z dihalno masko, ki prečiščuje zrak in meri njegovo kakovost Pohodniški čevlji Columbia Canuk Titanium so na voljo v črni in beli barvi. Columbia Canuk Titanium – pohodniški čevlji iz titana in z Michelinovim podplatom · ·