Viseča mreža za avto Eno Roadie
Utrip mesta · dom

Spoznali smo že vse vrste visečih mrež, od takšnih pod pisalno mizo za noge, do viseče mreže za glavo, zdaj pa spoznajte še visečo mrežo za avtomobile Eno Roadie, ki jo lahko razpnete kar po dolžini avtomobila in za to ne potrebujete dveh dreves. Če ste na dolgi poti in med vožnjo potrebujete počitek, si ga lahko zdaj privoščite kjerkoli in to zelo kakovostnega.

Eagles Nest Outfitters Eno Roadie
185 €
Eagles Nest Outfitters Inc.

Kdaj potujete z avtomobilom? Dolge vožnje so lahko izčrpavajoče, počitek v avtu pa ne ravno udoben. Kako lepo bi bilo, če bi lahko vmes kdaj malce zadremali v viseči mreži. A težko je kar tako najti dve drevesi, ki rasteta ravno prav narazen, da jo razpnemo. No, zdaj ju niti ne potrebujemo več, saj se viseča mreža Eno Roadie znamke Eagles Nest Outfitters razpne po dolžini avtomobila, namesto drevesa pa uporablja težo avtomobila oziroma pnevmatiki, ki zdržita stojalo.

PREBERITE ŠE: NodPod: viseča mreža za glavo

Za visečo mrežo Eno Roadie boste morali odšteti nekaj več denarja kot za običajno visečo mrežo, a nič več kot za samostoječe viseče mreže, ki imajo takšno ceno predvsem zaradi stojala. Nosilnost mreže znaša nekaj čez 110 kilogramov, montaža pa je povsem preprosta. Za postavitev sta potrebna zgolj dva koraka. Stojali postavite v širini sprednje in zadnje pnevmatike, nanju zapeljete in že lahko razpnete mreže ter uživate.

Galerija – viseča mreža za avto Eno Roadie:

Viseča mreža za avto Eno RoadieOdpri galerijo

Lilija (Shutterstock) Te strupene sobne rastline vas lahko ubijejo Klubska mizica z gorečimi evri. Klubska mizica, za katero boste (dobesedno) pokurili gore denarja! Žepna svetilka FlashTorch Mini FlashTorch Mini – ročna svetilka, s katero lahko zakurite ogenj in kuhate domača galerija gallery wall Domača galerija (“gallery wall”): predlogi za top stenske dekoracije · · · ·