Plate_Languages_3
Utrip mesta · dom

ETE Plate je bil zasnovan za spodbujanje zdravega načina življenja. Pomaga vam nadzorovati velikost obroka s tem, da vam nazorno kaže kam na krožniku spada kakšna hrana in koliko bi je naj zaužili .

ETE Plate
24,50€
ETE Plate

ETE Plate je krožnik, zasnovan s pomočjo preprostih slik, ki so bile razvite s pomočjo dietetikov. Tako ustrezajo prehranskim smernicam in zagotavljajo večji nadzor nad prehranjevalnimi navadami ter vam pomagajo, da pripravite raznoliko in zdravo hrano.

PREBERITE ŠE: 5 namigov, kako jesti zdravo tudi, če nimamo veliko časa

Na enem preprostem krožniku se tako zvrsti vsa hrana: od zelenjave, riža, krompirja mesa, rib, sadja in testenin, ki jih potem zdravo kombinirate. Ogljikovi hidrati so v rumeni liniji, v rdeči liniji je meso, modra linija vam omogoča mešanje (meso in zelenjava), vrtnine so v zeleni liniji, solate pa v oranžni.
Na voljo sta vam krožnika v angleščini in nizozemščini. Cena krožnika je 24,50 evra, naročite ga lahko tukaj.

Mark Parker - NIKE Pisarne znanih in uspešnih KeepCup Lifestyle 2 Lončki KeepCup v novih barvah – najboljša stvar za ljubitelje kave na poti Ptičje hišice, ki jih boste naredili sami, bodo to zimo lepa in dobra gesta. DIY: Naredimo ptičjo hišico pega-d-and-e-colorup-lamp-designboom-01 ColorUp – barvna lučka, ki posnema barve v okolju ·