Avto na daljinsko vodenje Fazon 6S BLX
Utrip mesta · mobilno

Avtomobile na daljinsko vodenje upravičeno kličemo igrače. Mnogi imajo resda precej impresivno moč, a v primerjavi s Fazonom 6S BLX so pohlevne ovčice. Če boste njega označili za igračo, bo ta upravičeno užaljen. Gre namreč za pravo mini pošast na štirih kolesih, ki med odraslimi moškimi obuja nostalgične spomine iz mladosti. Takšnih tedaj niso delali, zato pa si lahko ta skrajno realističen dirkalnik na daljinca omislite danes.

Arrma Fazon 6S BLX
615 €
Arrma-RC

Pod avtomobil na daljinsko vodenje Fazon 6S BLX se podpisuje Arrma RC. Ta mu je priskrbela brezkrtačni motor, ki lahko malo zverino priganja do neverjetnih 97 km/h.

Na voljo so štirje načini vožnje, primerni za cesto kot tudi brezpotja (Advanced Diff Technology), s pogonom na dve ali štiri kolesa.

PREBERITE ŠE: Bac Mono – enosedežni dirkalnik iz revolucionarnega grafena

Fazon 6S BLX se ponaša z aluminijasto šasijo TVP in visokokakovostnim vzmetenjem, obut pa je v pnevmatike dBoots Pincher. Se tudi vam zdi, kot da govorimo o pravem avtomobilu? Ne, še vedno je samo igrača, čeprav bi na cesti osmešila marsikaterega jeklenega konjička. Zanj boste morali odšteli toliko kot za 10 let star avto – 615 evrov.

Galerija – Fazon 6S BLX:

Avto na daljinsko vodenje Fazon 6S BLXOdpri galerijo

Podmornica Ortega Mk. 1C Ortega Mk. 1C – podmornica za zasebno rabo Mazda RT24-P Dirkalnik Mazda RT24-P – napad na lovorike Dirkalnik Bac Mono Bac Mono – enosedežni dirkalnik iz revolucionarnega grafena Nio EP9 NIO EP9 – najhitrejši električni avtomobil na svetu prihaja s Kitajske · ·