Žepna svetilka FlashTorch Mini
Utrip mesta · dom

FlashTorch Mini je na prvi pogled zgolj še ena mini ročna svetila, a po tem, ko boste spoznali njene druge lastnosti, kar super moči, bi lahko dejali, vas bo vrglo na rit! Z baterijsko svetilko znamke Wicked Lasers lahko namreč zakurite ogenj in si na njej skuhate testenine ali spečete jajce.

Wicked Lasers FlashTorch Mini
180 €
Wicked Lasers

Ročna svetilka FlashTorch Mini je pomanjšana različica baterijske svetilke FlashTorch (je 40 odstotkov manjša). Vsi, ki že poznate lastnosti omenjene svetilke, veste, da ne gre za običajno baterijo.

Tudi njena manjša sestra zmore to, kar zmore velika. Z njeno svetlobo lahko zakurite ogenj in si skuhate obrok. V dolžino meri 210 milimetrov (originalna meri 293 mm), rok trajanja žarnice je 1000 ur, ta pa proizvaja svetlobo jakosti 2300 lumnov, kar je zmogljivost srednje velikih projektorjev. Moč svetlobe je takšna, da lahko z njo zanetite ogenj, če nanjo postavite posodo, pa lahko s pomočjo snopa svetlobe zavrete vodo ali si spečete jajce. Njena večja sestra ima sicer še ‘hujše’ karakteristike. Svetlobna moč baterije FlashTorch namreč znaša kar 4100 lumnov, žarnica za zdrži še enkrat več ur.

FlashTorch Mini se ponaša z litij-ionsko baterijo, ki pri polni moči zdrži 60 minut, sicer pa lahko upate na največ 100 minut svetlobe (ima tri stopnje svetilnosti).

PREBERITE ŠE: Legendarni Bulli – Volkswagen Type 2 – kot svetilka

Pod svetilko iz aluminija, lečo, odporno na vročino, in varnostnim stikalom se podpisuje Wicked Lasers, ki izdeluje zmogljive ročne svetilke in laserje.

Galerija – baterijska svetilka FlashTorch Mini:

Svetilki FlashTorch in FlashTorch MiniOdpri galerijo

domača galerija gallery wall Domača galerija (“gallery wall”): predlogi za top stenske dekoracije Pas za fotoaparat SnapSnap SnapSnap: pas za fotoaparat, ki popolnoma razbremeni vrat Kondom za vinsko steklenico Wine Condoms Kondom … za steklenico vina Ključavnica za kolo Skunklock SkunkLock – smrdljiva ključavnica za kolo, ki vas pripravi do bruhanja · ·