Kamera iz papirja Paper Like a Digital Camer
V zraku · tehnologija

Paper Like a Digital Camera je digitalni fotoaparat iz papirja, tanek kot list papirja. Zaradi vitkega drobovja (čipovja), ki je v sendviču dveh retro obarvanih lističev, v debelino namreč meri vsega 6 milimetrov. Ohišje skupaj držijo plastične matice in vijaki, poleg fotografij pa lahko zajema tudi videoposnetke.

Paper Like a Digital Camera
25 €
Donya

Paper Like a Digital Camera je fotoaparat iz papirja in verjetno najtanjši digitalni fotoaparat in kamera na svetu. Njegove mere so vsega 6,8 x 2 x 0,6 cm, ohišje pa krasijo LED-dioda, ki je zadolžena za poročanje o stanju baterije in način snemanja, gumb za vklop, gumb za premikanje med fotografijami/video- in avdioposnetki, reža za spominsko kartico microSD (do velikosti 16 GB) in USB-vhod za pretakanje vsebine.

PREBERITE ŠE: Leica SL: fotoaparat z najhitrejšim avtofokusom na svetu

Fotoaparat iz papirja se ponaša z ločljivostjo 1280 x 1024 slikovnih točk (1,3 MP) in snema pri ločljivosti 720p pri 30 sličicah na sekundo, zvok pa pretvarja v MP3-format. Nič kaj impresivni podatki, a od fotoaparata za 25 evrov s 6-milimetrskim ohišjem česa več tudi ne gre pričakovati.

Kamera iz papirja Paper Like a Digital CamerOdpri galerijo
Robotski kovček, ki vam sam sledi CES 2016: robotski potovalni kovček, ki sledi zvesto kot pes Akcijska kamera Nikon KeyMission 360 CES 2016: akcijska kamera KeyMission 360: Nikon zatresel svet akcijskih kamer Obleka za navidezno resničnost Teslasuit Teslasuit: obleka za navidezno resničnost Upogljiv zaslon LG CES 2016: LG predstavil upogljiv zaslon, ki se zvije kot časopis ·