Garden Igloo 360
Utrip mesta · dom

Garden Igloo 360 je geodetska kupola za vrt, s katero lahko tekmuje le redko kateri vrtni dodatek. Pa tu ne mislimo na palčke, lampijončke, ipd., ampak na bazen, košarkarsko igrišče, hišico za goste, … Večnamenska enkrat-prozorna-enkrat-ne kupola je lahko zimski vrt, baldahin, otroška hišica, rastlinjak, vrtna uta, … možnosti uporabe so omejene samo z vašo domišljijo. Gre za praktičen kos moderne umetnosti, po katerem hrepeni prav vsak vrt in, čeprav tega do sedaj niste vedeli, tudi vi.

Garden Igloo Garden Igloo 360
899€
Garden Igloo

Garden Igloo 360 je večnamenska geodetska kupola za vrt in druge zunanje površine, ki lahko nastopa v vlogi romantičnega kotička za večerje vrednega Jamesa Bonda, kotička za otroke, ”hotela” z nešteto zvezdicami, vrtne lope, baldahina (če dokupite bež prevleko) … Vrtni iglu je okolju prijazen in odlična alternativa za vse vrste pribežališč. Njegovo okostje je izdelano iz PVC-opornikov in visoko trdnih najlonskih sklepov, ki so odeti v transparentno PVC-prevleko. Garden Igloo 360 v višino meri več kot 2,2 metra, premer ima 3,6 metra, razteza pa se na 10 kvadratnih metrih.

PREBERITE ŠE: One Bubble Tent – prozoren šotor, ki omogoča spanje pod milim nebom vse letne čase

Garden Igloo 360 je zaščiten proti gnitju in ne zahteva vzdrževanja, zato je najpreprostejši in tudi najmanj finančno boleč način za konkretno nadgradnjo zunanjega prostora. Trgovci se bodo namreč od njega ločili že za 899 evrov (za različico z baldahinom jih morate primakniti še 349). Boste videli, gumb za nakup na njihovi spletni strani bo postal mamljiv kot košček torte, ko vam pade ”cuker”.

Garden Igloo 360Odpri galerijo
Strašljiva dekoracija oken Noč čarovnic: šik ideje za dekoracijo doma za Halloween Svetilke Milo Milo: inovativne svetilke, ki sobnim rastlinam zagotavljajo več svetlobe Akvarij Darwin Tank Darwin Tank – očarljiv akvarij za meduze Stanovanje 50 Shades of Coffee 50 odtenkov kave – ekstravagantno stanovanje resničnega Christiana Greya?