vivofit lifestyle 1 bw
V zraku · tehnologija

Globalno vodilna družba v satelitski navigaciji Garmin Ltd., je najavila nov izdelek, vívofit, edini merilec aktivnosti, ki samodejno pozdravi uporabnike z osebnim dnevnim ciljem, spremlja napredek in jih opominja, kdaj je čas za aktivnost.

Garmin vívofit
119€
Garmin Ltd.

Garmin Vívofit je stilsko oblikovan lahek merilec aktivnosti, oblikovan z namenom, da spremeni dobre namene v vseživljenjske navade. Ima edinstven ukrivljen zaslon, ki je vedno vklopljen. Vívofit prikazuje tudi korake, odštevanje do zadanega cilja, porabljene kalorije, razdaljo in čas dneva. Vsebuje zamenljivo baterijo z avtonomijo prek enega leta in je vodoodporen do globine 50 metrov ter združljiv z ANT+ senzorji srčnega utripa za športne aktivnosti.

Vívofit se nauči naše trenutne stopnje aktivnosti in na podlagi tega postavlja dosegljiv dnevni cilj. Prav tako beleži porabljene kalorije tekom dneva. Ko so izpolnjeni mejniki, bo vívofit prilagodil cilj za naslednji dan in nas postopoma spodbujal k bolj zdravemu načinu življenja.

S pritiskom na tipko lahko brezžično sinhroniziramo vívofit z brezplačno spletno športno skupnostjo Garmin Connect, kjer je že naloženih prek 4 milijarde dejavnosti, ki so jih naložili uporabniki sami. Na Garmin Connect lahko vidimo popolno sliko svojega napredka prek enostavno berljivih poročil in grafičnih predstavitev, vključujoč seštevek ur spanja kot tudi obdobij aktivnosti ter mirnega spanca.

Pridružimo se lahko tudi spletnim izzivom in zaslužimo virtualne značke za dodatno motivacijo. Do brezplačne spletne skupnosti pa lahko dostopamo s svojega računalnika ali združljivega telefona prek aplikacije Garmin Connect™ Mobile.

Vívofit bo na voljo v črni, vijolični, zeleni, modri in sivi barvi. Osnovni komplet bo vključeval krajši in daljši zapestni pašček.

Slika 1-Oral B Zobna ščetka, s katero ne moremo lagati zobozdravniku cover-samsung-tablice-1000-500 Samsungova serija tablic “pro” – Galaxy NotePRO in TabPRO 1077577_418227101642624_991298293_o Leica v papirnati preobleki dash 6 Za športnike – slušalke in merilec gibanja v enem · ·