glowdeck 5
V zraku · tehnologija

Glowdeck je multimedijska naprava, ki vas bo navdušila s svojim dizajnom in uporabnostjo. Mala lesena škatlica zmore brezžično napolniti vaš telefon, medtem ko predvaja glasbo prek Bluetooth zvočnikov in sprejema klice.

Glowdeck
62€
Glowdeck

Glowdeck je nova multimedijska naprava za vaš pametni telefon z enim jasnim ciljem: narediti življenje v povezljivem svetu lažje. Prva lastnost, ki navdušuje, je brezžično polnenje pametnega telefona. Površina polni baterijo s pomočjo Qi tehnologije brezžičnega polnjenja, ki jo podpira večina telefonov. Za ostale pa je na voljo Qi adapter, ki bo to omogočil. Posebnost Glowdecka v tem je, da pozna natančno napolnjenost telefona in samodejno ustavi prenašanje energije, ko ta ni več potrebna in tako ohranja življensko dobo baterije.

Odpri galerijo

Svoje melodije boste lahko na novi multimedijski napravi enostavno predvajali prek majhnih vgrajenih zvočnikov. To omogoča napredna Bluetooth povezljivost, ki poskrbi tudi za sinhronizacijo podatkov na pametnem telefonu. Tako lahko dostopate tudi do imenika in opravite klice iz postelje ne, da bi se telefona dotaknili. Tako imenovani Glowdeck Streams omogoča tudi Wi-Fi povezljivost za elektronska sporočila, vremensko napoved ter obvestila iz družabnih omrežij Twitter in Facebook.

Glowdeck pa ima tudi privlačen sistem LED lučk, ki ustvarjajo efekt lebdenja postaje nad mizo. Sistem je povezan z vsemi funkcijami, tako da vas obvešča o novo prispelih sporočilih, ali pa se uskladi z glasbo in ustvari dinamičen light show.

Na voljo bo tudi v različnih lesenih obdelavah z namenom, da se prilagodi vašemu okusu in nevpadljivo prilega bivalnim ali delovnim prostorom. Projekt si je zamislil Justin Kaufman in že zbral dovolj sredstev za zagon na Kickstarterju.

kolaz Od kod vsakdanji računalniški izrazi gravity 1 (naslovna) Gravity – 3D skiciranje v zraku HTC One M8_Gunmetal_Silver_Gold HTC One (M8) – odličen primer izjemnega dizajna in zmogljivosti driving_8bit_2048px_sRgb_webFile Elektrarna, ki lebdi v zraku · ·