03qual-intheair-custom1 (1)
V zraku · trend

Si želite, da bi bil vaš kakec zlat? Dobesedno? Vse kar morate narediti, je pogoltniti tole zlato kapsulo. Da, ta izdelek je popolnoma resničen.

Gold Pills
345€
Citizen

Sodelovanje med Tobiasom Wongom in Ju$t Another Rich Kid (Ken Courtney) je tako v letu 2005 rodilo Gold Pills, ki jih lahko brez skrbi pojeste.
Zlata kapsula, ki vam bo spraznila žep za nekje 345 evrov je napolnjena s 24-karatnim zlatom v obliki lističev ter za dodaten lesk še namočena v zlato.

PREBERITE ŠE: The Lux Nikon Kit: zlat Nikon DF fotoaparat

Navdih sta umetnika dobila v človeku, ki ima vse, prav vse. Če pravilno čutimo podnoto, potem sta tudi želela opozoriti na našo obsedenost s slavo in luksuznimi dobrinami. Ali pa tudi ne. Vse kar je pomembno je to, da bomo končno lahko kakali zlato!

PicMonkey Collage Trend: zvezdnice, ki se ne brijejo pod pazduhami #longhairdontcare OPS   DIVA-879 Nagradna igra: OPS!OBJECTS – edinstven in barvit nakit _DSC2564 - kopija Indi: Ko slovenski izdelki združijo funkcionalnost in modnost andy-bwarhol-bmarilyn-bmonroe-marilyn-monroe-330138174 Andy Warhol: Pop art ikona