gopro-fetch-1-1280x680
V zraku · tehnologija

GoPro kamere so bile nameščene že na marsikaj. Na čelade, kolesa, motorje, orožje, na surfe in še bi lahko naštevali. A komplet nastavkov je sedaj bogatejši še za takega, ki je na oprsnici. Nič novega boste rekli. No, to le delno drži, saj gre za GoPro oprsnico za pse in ne ljudi, kot ste morda predvidevali. Še dobro, ker snemanje športnih vragolij je postalo že dolgočasno, kajne.

GoPro Fetch (Dog Harness)
69€
GoPro Shop

Oprsnica GoPro Fetch je primerna za vse pasme in domala vse velikosti psov, od tistih, ki tehtajo zgolj 7 kg, do tistih, ki so že prave mrcine (54 kg). Ponuja dve perspektivi, eno na ‘grebenu’ oz. hrbtu in drugo na prsnem delu (v tem primeru je lahko pes tudi lažji od 7 kg). Slednja pozicija vas bo preselila v prvoosebno pasjo pustolovščino žvečenja kosti, kopanja, slinjenja in akcije s sprednjimi tačkami, hrbtna pa vas bo postavila na višino njegovih oči in tako kar najbolj približala tek, skoke, plavanje in nasploh gibanje psa.

PREBERITE ŠE: Ognjemet iz perspektive ‘drona’

Ker vemo, da GoPro kamere niso narejene za nežne uporabnike in idealne pogoje, je tudi v različici držala za pse ‘varnostno stikalo’. No, ne stikalo, vrvica na oprsniku, ali še bolje, povodec za kamero, ki poskrbi, da se ta ne loči od psa, če se slučajno sname iz nosilca. Fetch se ne boji vode in ga mirno operete, zato ga nikar ne snemajte, ko se pes kopa ali valja po blatu.

Odpri galerijo

image Applova pametna ura iWatch prihaja 9. septembra! cover-s-gear Samsung Gear S – pametna ura, ki je postala pametna kot vaš pametni telefon qbracelet 2 Q Bracelet: zapestnica, ki elegantno napolni naš pametni telefon Transparent Speaker se zlije z vsakim prostorom. Transparent Speaker: prozorni zvočniki za vsak prostor in vsak okus · ·