Grasp_bike-lock_Samson-Berhane_Sarb-Singh_dezeen_1568_3
V zraku · tehnologija · gadgeti

Grasp je nova biometrična ključavnica za kolo, ki se odpira le na prstni odtis lastnika. Ključavnica za kolo, ki se odklene v manj kot sekundi, zagotavlja največjo varnost z najmanjšim naporom.

Grasp
122 €
Kickstarter

Grasp, ključavnica v obliki črke U, je izdelana iz kaljenega jekla ter je prekrita z mehko in vodoodporno plastiko. Zagotavlja največjo varnost z najmanjšim naporom – uporabnik namreč preprosto prime za optični čitalec na koncu ključavnice, ki odčita prstni odtis, in tako ključavnico odklene ali zaklene.

Nizkoenergijski sistem ključavnice Grasp deluje tako, da eno leto “živi” od treh baterij AAA, brez skrbi pa lahko ključavnico uporabljamo tudi pri temperaturah pod ničlo.

PREBERITE ŠE: Alcoho-lock: prva alkotest kolesarska ključavnica na svetu

Kar dela ključavnico edinstveno, je tudi to, da lahko lastniki koles svoja kolesa (in posledično ključavnico za kolo) delimo s prijatelji. Prek aplikacije lahko dodamo do dvajset prstnih odtisov, ki lahko odprejo ključavnico, hkrati pa lahko nastavimo dostop za druge uporabnike tudi na časovne intervale.

Turkizna Sony h.ear slušalke za stilsko dovršeno glasbeno doživetje prenos Figment VR – žepna naprava za virtualno resničnost kGoal-Boost_Smart-Kegels-for-men_dezeen_1568_2 kGoal Boost: naprava za boljše spolno življenje moških neverlose1 NeverLose: sledilna naprava proti kraji športne opreme · ·