Foto: Italia Independent
V zraku · trend

Nič ni bolj bolečega kot zvok lomljenja plastike, ko se vsedemo na še ena najljubša in natančno izbrana sončna očala. Z nakupom gumijastih sončnih očal I-Ultra znamke Italia Independent ga ne bomo slišali nikoli več!

Italia Independent I-Ultra
112€
Italia Independent

Pri italijanskem oblikovalskem studiu Italia Independent so se odločili oblikovati sončna očala, ki nikoli ne bodo popustila pod težo našega telesa in nam bodo zvesto stala ob strani, dokler se jih ne bomo naveličali. Torej za vedno. Klasično oblikovana I-Ultra sončna očala so namreč narejena iz odporne gume, ultra lahkega materiala, ki ga do zdaj še ni bilo mogoče videti in otipati. Inovativni oblikovalci zatrjujejo, da so tako očala kot tudi sam material dobesedno neuničljivi. Izbiramo lahko med desetimi barvnimi različicami, za katere bomo odšteli približno 112 evrov.

Odpri galerijo
lechal-smart-footwear-1 Lechal, futuristični pametni čevlji Casetify-Custom-Case-Taxi Wooden case – ustvarite unikaten leseni ovitek za vaš pametni telefon 3032858-poster-p-sneakers Mondrian v pop kulturi Agustaa Nakit iz prahu