guzzle buddy
V zraku · dizajn

Prav ste prebrali. Na tržišču je Guzzle Buddy oziroma vinski kozarec, ki ga nataknemo na vrat steklenice. Razveselili se ga bodo predvsem vsi ljubitelji vina, ki bodo zdaj na precej eleganten način pili kar iz steklenice.

Guzzle Buddy
27 €
Amazon

Ko kupite steklenico vina in jo nameravate popiti na poti, kupite tudi plastične kozarce, ki se potem valjajo sem in tja? No, to ne bo več potrebno. Na voljo je namreč Guzzle Buddy, kozarec, ki ga nataknete kar na vrat steklenice. Skoraj prepričani smo, da so navdih za kozarec črpali iz serije Cougar Town (Zabavna ločenka, 2009–2015).

PREBERITE ŠE: X-Cap – zimska kapa, ki je tudi naglavna svetilka

Guzzle Buddy je videti kot katerikoli drugi vinski kozarec, le da nima stebla. Na mestu stebla je manjši navoj, s katerim nato vinski kozarec privijemo na vrat steklenice.

Kozarec Guzzle Buddy je tako primeren za vse ljubitelje vina, saj steklenico spremeni v XL-kozarec, je edinstven, zabaven in nedvomno primeren tudi za kakšno geg darilo. Na voljo je na spletnem mestu Amazon, zanj pa bomo odšteli slabih 27 evrov. Pa pazljivo, Ministrstvo za zdravje opozarja: “Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.”

Galerija – Guzzle Buddy: vinski kozarec, ki ga nataknemo na vrat steklenice

Guzzle Buddy: vinski kozarec, ki ga nataknemo na vrat stekleniceOdpri galerijo

Jedilnica hotela Zoku Amsterdam Zoku Amsterdam: Eden izmed najbolj inovativnih hotelov ta hip 100-500-cover-plastenka Islandski študent je morda rešil planet 1000-600-brezcasni-kosi Dizajn: Brezčasni kosi pohištva, ki prostoru vdahnejo dušo Svetleča kolesarska pot na Poljskem Tudi na Poljskem zaživela svetleča kolesarska pot v fluorescenčno modri barvi ·