HIPLOK-BLL-750x750
Utrip mesta · svet po moško

Skupina zagretih kolesarjev, v eni od evropskih prestolnic je ustvarila linijo privlačnih in priročnih ključavnic hiplok, ki so namenjeni različnim tipo koles in potrebam njihovim lastnikom. Ponujajo zelo različne tipe od takšnih, kjer lahko ključavnico dobesedno oviješ okoli pasu (hiplok V1.50) in lahko predstavlja tudi všečen dodatek k obleki, ali pa priročne ključavnice, ki jih zatakneš za nahrbtnik ali rob hlač (hiplok D).

Hiplok V1.50
85€
hiplok.com

Ne glede na model, je vsem hiplok enako enostavno prenašanje in tudi visok nivo varnosti kolesu, ki ga ščitijo, so pa tudi izredno trpežne in trajne. hiplok V1.50 pa predstavlja tudi všečen modni dodatek kolesarju, ki preferira urbana oblačila, saj izgleda kot nekakšen športni pas.

PREBERITE ŠE: Simpatično držalo za banano za na kolo – Banana Holder by Biken

Obstaja pa tudi različica LITE, kjer gre za nekoliko lažjo in manjšo različico te ključavnice, ki je na voljo v številnih zanimivih barvnih odtenkih in je namenjena mlajšim uporabnikom, predvsem ženskam.

Odpri galerijo
cover-dekleta-brazilija Ne le nogomet, tudi dekleta iz Brazilije 6587694141207537674 Audi Q3 s prav posebnim nahrbtnikom, ki je hkrati tudi šotor cover-sp-posterji Navdušujoči posterji sodelujočih reprezentanc na SP cover-pornhub Pornhub – največji pornografski portal z izvirno oglaševalsko akcijo in idejnimi oglasi ·