Merica za špagete I Could Eat A Horse
Utrip mesta · dom

Koliko špagetov dati v lonec je vprašanje staro toliko kot sami špageti. Kajti ne glede na to, koliko jih vržete v lonec, se špageti vedno čudežno (okej, okej, ne čudežno, ampak s pomočjo hidracije) spremenijo v prevelik obrok. Z merico I Could Eat A Horse bo temu odklenkalo in boste lahko končno uživali v ravno prav velikem obroku in brez, da bi vam na koncu špageti lezli ven pri ušesih.

DOIY Design I Could Eat A Horse
12€
Amazon

Se tudi vam dogaja, da skuhate preveč oziroma premalo špagetov? To težavo lahko enostavno odpravite z merico za špagete in bolj posrečene od I Could Eat A Horse, ki so jo pripravili pri DOIY Designu, je ni. Izbirate lahko med mericami v obliki konja, samoroga in tiranozavra, ki omogočajo, da boste vedno skuhali ravno toliko špagetov, kolikor jih lahko pospravite s krožnika.

PREBERITE ŠE: Recepti: Preproste omake za testenine

Vsaka merica z različno šablono ponuja štiri različne velikosti in sicer 65-gramsko za otroke, 100-gramsko za ženske, 130-gramsko za moške in 400-gramsko za štiri osebe ali za vas, če ste tako lačni, da bi pojedli vola.

Charlie Crane - pohištvo Minimalistično otroško pohištvo podjetja Charlie Crane Namizna svetilka Luminose Luminose: Lesena namizna svetilka v obliki psa Dežnik Kazbrella Kazbrella – dežnik, iz katerega zaradi revolucionarnega mehanizma nikoli ne kaplja Siemens_SX778D02TE_image Pomivalni stroj, ki navduši z inovativnostjo – Siemens SX778D02TE ·