miza-kaseta
Utrip mesta · dom

Ko so bile kasete priljubljene v 80. letih je bilo mogoče s pritiskom na gumb posneti katero koli pesem z radijskih valov, danes pa spomin na te čase lahko obudite z mizo v obliki retro kasete.

The Cassette Tayble
1096€
Tayble

Ko se odločamo za eno izmed najbolj izvirnih miz, je The Cassette Tayble zagotovo na vrhu seznama. Moderen in nostalgičen kos pohištva v obliki že davno pozabljene kasete, bo popestril vsak dom. The Cassette Tayble je ročno izdelana miza iz lesa breze ter z vinilno prevleko, ki je zaščitena z gladkim epoksi premazom. Površino mize krasijo držala za skodelice iz nerjavečega jekla ter LED luči, ki bodo popestrile vašo domačo zabavo. Tam kjer se sicer nahaja trak kasete, pa je priročen prostor za shranjevanje revij in televizijskih daljincev. Izbirate lahko med različnimi barvami, materiali, grafikami in oblikami mize ter tako postanete sam svoj pohištveni DJ.

The Cassette TaybleOdpri galerijo
Twine Twine – navdih za lastnoročno prenovo doma open-sesame-book-case-opens-like-door-1 Knjižna omara kot skrivnostna vrata The living cube Kocka, v kateri lahko živimo Hammock Swing gugalnik Gugajte se v stilu s Hammock Swing · · · · ·