ipad-foosball
V zraku · tehnologija · gadgeti

Lokali, (ročni oz. namizni) nogomet in zasloni (s prenosi tekem) gredo skupaj kot poroke in poročni prstani. A še nikoli ne tako kot pri nogometni mizi iPad Foosbal, na katero se s pomočjo 30-pinskega adapterja pritrdi tablica iPad, ki s štirimi ročkami na vsaki strani ohranja pristnost igralske izkušnje namiznega nogometa, to pa pomeša z digitalnim igriščem in igralci.

iPad Foosbal
80€
Uncommon Goods

Namizni nogomet iPad Foosball ni tako glomazen kot tisti v lokalih, pa zato ne okrne razburljivosti, ki jo prinaša ta družabna igra, saj se strast ne ”virtualizira”, čeravno se odvija na digitalni platformi, namreč igralci fizično še vedno stojijo en ob drugem oz. nasproti (med njimi torej ni ”posrednika” v obliki zaslona), namesto drsenja s prsti pa ekipo upravljajo s pomočjo dobrih starih ročk.

iPad/iPad2/iPad 3 se, potem ko ga vpnete v iPad Foosball, spremeni v digitalno nogometno igrišče, v digitalno zelenico, kjer pa beleženje rezultata še vedno poteka ”abakistično”. Miza ima gumijaste podplate, da ob koncu tekme ne končate na drugem koncu sobe, ker vemo kako je, ko se strasti razvnamejo.

PREBERITE ŠE: Miza za ročni nogomet »I love to kick« je zadetek v polno. Za vas in za naravo.

Seveda pa platforma ponuja precej več kot smo bili vajeni pri ročnem nogometu ”1.0”. Med drugim si lahko sestavite igralsko zasedbo, izberete prizorišče oz. igrišče, organizirate turnir ter dodate navijanje in druge zvočne efekte. In ko smo dejali ”prizorišče”, smo mislili tudi stvarnega, saj je iPad Foosball enostavno prenosljiv, zato ročni nogomet po novem lahko pride k vam in ne zgolj vi k njemu.


2 Papierfliegerei – pištola, ki strelja papirnate aviončke TAO-Wellness-1 2 Trije pametni izdelki, s katerimi boste ostali “fit” tudi, ko ste primorani sedeti tumblr_nd58doUsqR1tbj25ao5_1280 Axent Wear: najbolj ljubke mačje slušalke SmartMat-Yoga-Mat SmartMat – prva pametna blazina za jogo