photo-original iscream
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija · gadgeti

iScream je slovenski aparat za sladoled, ki se je na Kickstarterju izjemno dobro znašel. V dveh dneh je namreč zbral sto tisoč dolarjev. In zakaj je iScream tako poseben? Domači aparat za sladoled namreč deluje tako, da čez noč njegovo zmrzovalno enoto pustimo v zamrzovalniku, naslednji dan pa jo vložimo v aparat, vanj dodamo sestavine, aparat pa jih zmeša in ohladi. Aparat, ki je naenkrat zmožen pripraviti kar dva različna okusa sladoleda, je tudi oblikovno zelo dodelan.

8Innovations iScream
170€
Kickstarter

Slovenski domači aparat za sladoled iScream je med drugim tudi povezljiv s pametnim telefonom. Tako ga je moč preko njega upravljati, hkrati pa nas vodi skozi recepte, ki jih lahko delimo s prijatelji. Telefon nas prav tako obvesti, ko je sladoled končan. Zdajšnji aparati te funkcije nimajo.
Domači aparat za sladoled iScream je produkt družbe Iskra Mehanizmi, ki je bil v roke zaupan tričlanski ekipi ki jo vodi Janez Ambrožič, z njim pa sta še Boštjan Mulej in Nina Knežević.

In čeprav je bil finančni cilj, ki so si ga na Kickstarterju zastavili, petdeset tisoč ameriških dolarjev, so v dveh dneh uspeli zbrati kar sto tisoč ameriških dolarjev. Pametni aparat za sladoled, ki nam bo pripravil kar dva različna okusa sladoleda naenkrat, je na Kickstarterju na voljo za 170 evrov, dobavljiv pa bo julija naslednje leto. Z aparatom po besedah Ambrožiča ciljajo predvsem na mlade družine iz Evrope in ZDA.

PREBERITE ŠE: Quotelife – nova slovenska blagovna znamka, ki bo polepšala naš dom

Samozalivalni lonček za zelišča Verdure Verdure – samozalivalni lonček za gojenje zelišč doma Katera sobna rastlina je prava izbira za vaš prostor? Preverite, katere sobne rastline so primerne za vaš dom Phone-brella je dežnik, ki učinkovito odgovarja na izzive časa. Phone-brella- dežnik za 21. stoletje z ročajem za odvisnike od pametnih telefonov Moedal & Totem sta šotor in nahrbtnik v enem. Moedal & Totem je nahrbtnik s šotorom · ·