Zvočna postaja iXOOST Esavox Lamborghini
Utrip mesta · dom

Samonosna karoserija iz ogljikovih vlaken, pasivni amortizerji in Lamborghinijev izpušni sistem. Morda mislite, da opisujemo Aventadorja LP 750-4 Superveloce, a govora je o zvočni postaji iXOOST Esavox Lamborghini. Ta se ponaša s pasivnimi zvočniki in 600-vatnim ojačevalcem (z 800 W skupne izhodne moči). Narejena je iz originalnega Lamborghinijevega izpušnega sistema.

Lamborghini x iXOOST Esavox
24.800€
Lamborghini Store

Morda si ne morete privoščiti Lamborghinija, lahko pa si vsaj zvočno postajo iXOOST Esavox Lamborghini, za katero boste resda odšteli kot za avtomobil srednjega razreda (24.800 evrov), pa vendar. To je vseeno precej manj kot zahtevajo za Aventadorja LP 750-4 Superveloce, ki stane okoli pol milijona evrov.

PREBERITE ŠE: Kolo Viks GT Lamborghini: mešanica Lamborghinija in mestnega kolesa

Brezžična 53-kilogramska zvočna postaja iXOOST Esavox Lamborghini je sestavljena iz originalnega izpušnega sistema in samonosne karoserije iz ogljikovih vlaken. Med drugim jo ‘krasi’ 600-vatni ojačevalec in 15-palčni nizkotonec, ki je več kot dovolj, da se bo tresla vsaka soba. Gumbi za upravljanje so enaki, kot jih najdemo v Lamborghiniju.

Galerija – zvočna postaja iXOOST Esavox Lamborghini:

Zvočna postaja iXOOST Esavox LamborghiniOdpri galerijo

Mobilna krušna peč Fourneau Bread Oven Fourneau Bread Oven – prenosna krušna peč za peko kruha in pice v pečici Moderni dekanterji Edinstveni dekanterji za vino, ki bodo navdušili ljubitelje vina Električna odeja Rumpl Puffe Rumpl Puffe – električno ogrevana odeja za popotnike Vaze, ki izkoriščajo negativni prostor. Vaze s skrivnim sporočilom · ·