Mišičasti kostim Muscle Suit
Utrip mesta · moda · moška moda

Ogromne in čvrste mišice, o maščobi pa ne duha ne sluha. Fantje, bi imeli telo Chrisa Evansa v vlogi Stotnika Amerika ali Hugha Jackmana v vlogi mutanta Wolverina? Običajno bi morali za tako telo pošteno pljuniti v roke, fitnes bi postal vaš drugi dom, uteži pa najboljše prijateljice. No, za vse tiste, ki niste pripravljeni ali nimate časa zavihati rokavov, pa bi vseeno radi imeli popolno telo, obstaja bližnjica- Muscle Suit, moški mišičasti kostim znamke Flex Design Costumes.

Flex Design Costumes Muscle Suit
820€
Flex Design Costumes

Fantje, poletje trka na vrata, kar pomeni, da se bliža čas, ko bomo pokazali svoja izklesana teleščka. A če ste se pozimi malce zanemarili in se še vedno izgovarjate na pomladansko utrujenost, vam voda že pošteno teče v grlo. A nič ne de. Pri Flex Design Costumes so pripravili elegantno rešitev- Muscle Suit. Gre za različne vrste mišičastih kostimov, s katerimi dobite sanjsko telo izklesano do zadnje mišice. In to brez vadbe, brez da bi mignili s prstom ali povohali uteži.

PREBERITE ŠE: Nova moška moda: Lululemon ABC hlače ponujajo več prostora v mednožju

Vsak kostim, s katerim boste čez noč izgledali kot fitnes obsedenec, je ukrojen po meri in na voljo v eni od 24 barv, vaša druga koža pa je lahko za razliko od prave z ali brez vidnih žil. Pa smo mislili, da je pust že mimo.

cover-moske-frizure-2015-2 To je 6 najbolj trendi moških frizur 2015 Ikonične poročne obleke Ikonične poročne obleke slavnih nevest leadlulu Nova moška moda: Lululemon ABC hlače ponujajo več prostora v mednožju PicMonkey Collage Fashion week jesen/zima 2015: najbolj šarmantni moški tedna mode · ·