Kava z okusom po merlotu
Utrip mesta · kulinarika

Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste se po koncu obroka znašli v dilemi in kolebali med kozarcem vina in kavo. Zdaj vam zavoljo kavnih semen z okusom vina Johna Jenkinsa ne bo več treba izbirati.

Merlot Infused Coffee
19,58 €
Uncommon Goods

Dober obrok hrane običajno zaključimo s kozarcem vina ali kavo. Če sovražite dejstvo, da se morate odločati med enim in drugim, saj bi si želeli oboje, potem so bile vaš prošnje uslišane. John Jenkins namreč ponujajo kavna semena z okusom po vinu.

Ob tem velja dodati, da vas tovrstna kava ne bo napila, saj gre za brezalkoholna semena. Če se torej želite napiti s skodelico kave, boste morali tudi v prihodnje v njo natakati vino. Doza kofeina pa vam ne uide.

PREBERITE ŠE: Aviatore Veloce Turbojet 100 – ekstravagantni avtomat za kavo

In kako nastajajo kava z okusom po vinu? Arabska semena starajo v hrastovih sodih za vino sorte merlot. Za karseda dober okus priporočajo, da srednje praženi kavi dodate malenkost sladkorja.

Galerija – kava z okusom vina:

Kava z okusom po merlotuOdpri galerijo

Kit Kat suši Kit Kat sushi – čokoladne napolitanke z okusom sušija Priprava palačink brez packanja. Preprosta priprava palačink brez packanja Trik s kozarcem Kuhinjski trik: kako do mazljivega masla v nekaj minutah? ek bistro petkovškovo nabrežje EK Bistro: na zajtrk ali ”brunch” na Petkovškovo nabrežje · ·