Večfunkcijska polica Harper
Utrip mesta · dom

Kraft & Ulrich Harper, polica za rekvizite, je večfunkcijska polica za vse, kar imamo v mislih. Harper zdrži kolesa, “snowboarde”, jadralne deske in rolke. Ta prilagodljiva polica shranjuje športno opremo in vse dodatke, medtem pa z njo prihranimo veliko prostora.

Kraft & Ulrich Harper
100€
Kraft & Ulrich

Nemški dvojec, Kraft & Ulrich, je ustvaril večfunkcijsko polico Harper, ki zdrži kolesa, “snowboarde”, “surfboarde”in rolke. Zaradi svojega prilagodljivega sistema polica shranjuje vse vrste športnih rekvizitov; s kljukami, kavlji, policami in lesenimi škatlami, ki jih posamično pritrdimo na podlago, pa nudi neomejeno možnosti. To pa še ni vse – polico Harper lahko uporabimo tudi kot navadni obešalnik ali pa kot visoko mizo. Kombinacija lesa, usnja in jekla jo naredi brezčasen in eleganten kos pohištva. Polica Harper je na voljo v različnih velikostih, izdelana pa iz lesa, ki je na voljo v mestu Hamburg in okolici.

Kraft and Ulrich sta med drugim zmagovalca ISPO BRANDNEW Award 2015 v kategoriji “Style” (slog).
Cena police Harper je od 100 do 260 evrov.

PREBERITE ŠE: 360 SHELF: Večnamenska rotacijska polica slovenskega oblikovalca Luke Pirnata

Oglejte si polico Harper v galeriji.

Večfunkcijska polica HarperOdpri galerijo
Rastlinske trofeje “Elkebana” Pozabite mrtve živali – naj stene poživijo rastlinske trofeje “Elkebana” posoda Kuhinjska posoda “Hook”: Za vse kuharske kreativce tam zunaj Ikea - pohištvo kot brezžične polnilne postaje. Ikea: pohištvo za brezžično polnjenje pametnih telefonov PicMonkey Collage Domiselne ideje za opremljanje doma · · ·