Emko – stenska omarica, ki je tudi miza.
Utrip mesta · dom

Če imate majhno stanovanje, potem veste, kako pomemben je vsak milimeter prostora, ki ga poskušate karseda dobro izrabiti. Centimeter tu, centimeter tam in lahko veliko prihranite. V tem duhu je narejena tudi večnamenska pisalna miza Pill, ki je kot nalašč za majhna stanovanja, saj se pospravi kot dvižna postelja in preobrazi v stensko omarico, ko ni v uporabi.

Emko Pill
2100 €
https://shop.gessato.com/pill-wall-mounted-desk-yellow.html

Imate v svojem stanovanju malo prostora? S pisalno mizo Pill litvanskega podjetje Emko boste prihranili veliko prostora, saj se miza takrat, ko je ne uporabljate, zloži.

Okrogla stenska omarica skriva delovno površino, ki je dovolj velika, da lahko nanjo odložite prenosnik, tablico ali zvezek.

PREBERITE ŠE: Popup Lighting: stenska svetila, ki se ob prižigu spremenijo v žival

Poleg odlagalne površine lahko omarici prilagajate police in jih prikrojite lastnim potrebam. Po želji vam ji opremijo z LED-svetilkami. Na voljo je v različnih barvnih kombinacijah. Na steno jo lahko obesite za 2100 evrov.

Galerija – miza in stenska omarica Emko:

Emko – stenska omarica, ki je tudi miza.Odpri galerijo
Pisalna miza Join Pisalna miza ‘pogrni se’ – tri oblike, na stotine kombinacij Hang and Roll: najbolj učinkoviti pripomoček za pakiranje Hang and Roll: najbolj učinkoviti pripomoček za pakiranje Čudovito panoramsko okno 15 idej za bizarno drage nakupe, takoj, ko obogatite! Richmond-VA (1) Razkošna praznična okrasitev – najlepše božično okrašene hiše · · · · ·