lechal-smart-footwear-1
V zraku · trend

Čas je, da namesto pametni očal in ur začnete pri pametnih čevljih podjetja Lechal, ki bodo zagotovo najbolj inteligenten del vaše garderobe.

Lechal
75€
Lechal

Pametni čevlji podjetja Lechal niso ne elegantni, formalni čevlji, niti natikači. Njihova inteligenca z neprimerljivo tehnologijo se skriva v podplatu, natančneje v vložku. Vložek komunicira z aplikacijo na pametnem telefonu preko Bluetootha in vam zagotavlja vse meritve, ki bi jih pričakovali tudi od pametne ure: beleži korake in prehojeno razdaljo ter kalorije, ki jih porabite pri rekreaciji.

Točka, kjer pa čevlji postanejo zares pametni, je komunikacija z uporabnikom. Z vnosom željene destinacije oziroma cilja v aplikacijo podjetja Lechal, vas čevlji usmerjajo z vibracijo. Če vam naprimer vibrira leva noga, boste zavili levo. Če vam vibrirata obe nogi, ste prispeli na cilj. Čevljem lahko “ukažete” tudi pohajkovanje in si s tem omogočite voden ogled bližnjih znamenitosti in zanimivosti. In če vam močno in nenavadno masirajo stopala pomeni, da ste telefon nekje pozabili. Na voljo pa je tudi le “pametni podplat” z vgrajeno baterijo v peti, ki zdrsne v vaše obstoječe čevlje.

Pri podjetju Lechal upajo, da bodo s tem pomagali tudi slepim in slabovidnim in jim tako olajšali prečkanje cest in urbanih središč. Čevlje si lahko naročite na spletni strani podjetja Lechal, cena je 75€.

Casetify-Custom-Case-Taxi Wooden case – ustvarite unikaten leseni ovitek za vaš pametni telefon 3032858-poster-p-sneakers Mondrian v pop kulturi Agustaa Nakit iz prahu #floorcore inspiracija Glej pod noge! #floorcore je najnovejši trend na Instagramu! · ·