Bulli kot svetilka
Utrip mesta · dom

Ljubitelji Bullija, pozor! Zdaj si lahko legendarni Volkswagnov kombi Type 2 omislite tudi kot svetilko! Na svetu je kar nekaj avtomobilov, ki so zaznamovali številne generacije, toda med kombiji je takšna legenda zgolj in samo ena- Bulli. Ta je bil v Evropi v prodaji v šestdesetih in sedemdesetih (od 1967 do 1979) in ima na svetu številne privržence.

Volkswagen VW Campervan Mood Light
24€
Amazon

Ker se boste do Bullija v naravni velikosti težko dokopali, saj gre za pravi zbirateljski kos, imate super alternativo v ambientalni svetilki, ki vam bo pričarala nekaj tistega nostalgičnega duha, ki ga izžareva ta Volkswagnov kombi Type 2.

PREBERITE ŠE: Volkswagen Budd-e: sloviti Bulli za 21. stoletje

Gre za uradni izdelek, požegnan s strani Nemcev. VW-svetilka ima LED-žarnice, ki spreminjajo barvo, in deluje na dotik ter bo prijetna popestritev vašega doma.

Bulli kot svetilkaOdpri galerijo
Steklene mize 5 razlogov, zakaj so steklene mize odlična rešitev za majhne prostore Lego kocke - DIY projekti za odrasle Kako še uporabiti Lego kocke namesto igrače? DIY-projekti za odrasle. Naprava za zlaganje oblačil FoldiMate FoldiMate – naprava za zlaganje oblačil, ki smo jo čakali! LG Cord Zero Stavbo preplezala z vakuumskim sesalnikom! · ·