LEICA-M-MONOCHROM_WINDOW-TEASER_teaser-1200x470
V zraku · tehnologija · gadgeti

Leica je bila, je in bo verjetno tudi ostala sveti gral za fotografe. Vse od leta 1925 z Leica I prototipi, v petdesetih z uvedbo legendarnih fotoaparatov Leica serije M in danes s fotoaparati z neverjetno kakovostjo ter vsestranskostjo S, T, X in Compact Series, Leica ostaja kraljica. Družbo pa je pripravljena deliti tudi najnovejša Leica M Monochrom Typ 246, ki bo tokrat postregla le s črnobelimi fotografijami.

Leica M Monochrom Typ 246
6600€
Leica

Nova Leica M Monochrom Typ 246, ki bo za nas ujela črnobele fotografije, ima enako ergonomsko brezhibno telo kot priljubljena M 240. Njena prednost je posodobljen CMOS senzor s 24-imi milijoni slikovnih pik, ki je zamenjal CCS seznor, uporabljen v njenih predhodnikih. Nova Leica ponuja tudi tri-palčni Live View zaslon, HD video, kompatibilnost z vsemi drugimi objektivi Leica M serije in R serije, izjemno kakovost fotografije (vse do 25 tisoč ISO) ter serijo drugih lastnosti, značilnih samo za Leica M Monochorm Typ 246.

Torej, kaj vse to pomeni?

To pomeni, da bo nova Leica fotografije zajemala ostreje in trikrat hitreje kot njena predhodnica in da bo to storila z brezčasnostjo, kakovostjo in enostavnostjo, ki jo lahko ponudi le Leica.

PREBERITE ŠE: Leica M-P Set Safari – fotoaparatov, ki očara z retro vojaškim pridihom

V galeriji si oglejte fotografije, posnete z novim fotoaparatom Leica M Monochrom Typ 246.

Fotografije, posnete z Leica M Monochrom Typ 246Odpri galerijo
maxresdefault Choicee Qee Robot – zvočnik v obliki medvedka, ki pleše Napihljiva solarna svetilka Luminaid Packlite 12 LuminAID Packlite 12 – zložljiva solarna svetilka Daljinec Coopy Coopy – slovenski pametni daljinski upravljalnik #Kickstarter Apple Watch ima težave s tetovažami Pametna ura Apple Watch ne mara tetovaž · ·