Fotonahrbtnik Lowepro Flipside Trek
Utrip mesta · dom

Lowepro je pojem fotografskih torb in nahrbtnikov. Krasi jih kakovost in odlična funkcionalnost. Njihovo družino nahrbtnikov je nedavno dopolnil popotniški fotonahrbtnik Lowepro Flipside Trek, ki omogoča dostop do opreme, ne da snamete nahrbtnik in ne da popolnoma odprete predal.

Lowepro Flipside Trek
189 € +
Foto Beseničar

Če ste avanturist in veliko fotografirate v naravi, je fotonahrbtnik Lowepro Flipside Trek prava izbira za vas. Omogoča namreč udobno prenašanje večjih DLSR-fotoaparatov z nameščenim baterijskim držalom in ima prostora še za dva do tri dodatne objektive, bliskavico in drugo opremo.

Poseben prostor je rezerviran za 10-palčno tablico in osebne predmete, prostora pa je tudi za kompakten stativ in monopod. Mesto se je našlo tudi za plastenko. Drugo opremo lahko zapnete za enega od mnogih pritrdilnih mest ali pospravite v enega od mrežastih stranskih žepov.

PREBERITE ŠE: ”Dvoživka” X0 6.2 – več kot samo vodoodporni nahrbtnik

Do opreme lahko dostopate s strani in ne da bi sneli nahrbtnik, prav tako vam ni treba popolnoma odpirati predala. Za udobje poskrbijo blažilniki ActivZone. Če vas preseneti slabo vreme, ga zaščitite z vgrajeno dežno prevleko. Lowepro Flipside Trek tehta 1,69 kilograma, vaš pa je za 189 evrov.

Galerija – fotonahrbtnik Lowepro Flipside Trek:

Fotonahrbtnik Lowepro Flipside TrekOdpri galerijo

Stol iz Kalašnikov Ekstravagantni stol iz zlatih kalašnikov Gaming stol Buddy Buddy – ta igričarski stol za ljubitelje računalniških iger je prava uspešnica captivating-living-room-seating-furniture-plus-square-coffee-table-also-unique-indoor-fire-pit-and-tree-artwork Zeleno, ki te ljubim zeleno – top pohištvo v barvi leta 2017: “greenery” Donald Trump v Ovalni pisarni Tako je videti Ovalna pisarna, potem ko se je vanjo vselil Donald Trump · · ·