Lundhags T-Skate NNN BC
Utrip mesta · šport

Te dni je tako ledeno na pločnikih in stranpoteh, da si človek v hecu reče, da bi moral iti na pot z drsalkami. No, če želite zadevo realizirati, si omislite nastavek za turne čevlje, ki te spremeni v drsalke. Spoznajte držalo z rezilom Lundhags T-Skate NNN BC, ki omogoča, da v trenutku preklopite s hoje na drsanje.

Lundhags T-Skate NNN BC
148 €
Amazon

Nastavek Lundhags T-Skate NNN BC tvori držalo in 38-centimetrsko rezilo iz jekla (trdote Rockwell 57), s katerim je mogoče premagovati tudi neravne terene. Na cross country čevelj ga montirate v manj kot pol minute.

PREBERITE ŠE: Columbia Canuk Titanium – pohodniški čevlji iz titana in z Michelinovim podplatom

Prenašanje drsalk naokoli ni pretirano prikladno, z nastavkom Lundhags T-Skate NNN BC pa boste imeli vedno možnost preklopiti s hoje na drsanje, ne da bi se vam bilo treba preobuvati. Edina težava je, da v osnovi potrebujete določeno vrsto obutve.

Košarkarsko igrišče Playground Playground – košarkarsko igrišče kot umetniško platno Super Bowl 2017 Super Bowl 2017 – oglasi in ostale zanimivosti o finalu lige NFL Obupno izvajanje prostih metov Je to najbolj obupno izvajanje prostega meta v zgodovini? ZIMSKI TEK Najboljše superge za zimski tek · · ·